Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mitt hjärta fylls av kärlek så det droppar över på alla kanter när jag kommer hem till det här lilla miraklet. Jag är så kär i honom han är så bedårande det är sån magi att få vara med honom jag älskar honom så mycket. Jag känner samma för mina andra barn också men nu råkade de inte vara hemma utan här ligger den här lilla skorpan och smular. Vi har så gullig barnflicka nu. Som städar upp och diskar upp och viker Falkes kläder och gör alla de små detaljerna som jag uppskattar så mycket. Kanske delar med mig av henne en dag men inte idag. Vi har varit på kalas ikväll. Min kära vän @isabeladrian fyller 40 och det har vi firat. Fina, snälla, generösa, roliga vän. Nej vänta sa jag smarta? Shit asså säkert en av de smartaste vänner jag har. Vet ni vad Escape house är? A men googla det annars. Och se om ni kan få Isabel i ert lag. Då vinner ni! Godnatt. Imorgon kör jag och Falkon sovmorgon.

You Might Also Like

 • Diana
  31 augusti, 2017 at 09:53

  Gud så söt han ser ut!!! Det var ett bra tag sen jag klev in här på din blogg, det har varit galet mycket reklam nämligen 😀 Förstår att det handlar om att överleva på bloggen men ändå. Inget illa menat, bara ett påpekande 😉
  Men nu så, plötsligt ser man en söt liten bebis och självklart kliver jag in här igen.
  Önskar dig allt gott finaste och smarta Katrin. Och du, självklart har du smarta vänner när du själv är en smart kvinna. 😉
  KRAM

 • Reductil4you
  31 augusti, 2017 at 15:59

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]