Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså Gud ge mig styrka att hantera de här tre små vildingarna de tar kååååål på mig jisses alla dessa frågor och funderingar det har ju inget slut jag är så trött just nu. Sov skitdåligt inatt för Falkes tandkött kliar så han vaknar ofta och gnäller. Så nu när det är tio minuter innan läggdags känner jag hur min kropp håller på att lägga av. Min hjärna ska vi inte tala om. Så ska Ringo plötsligt ha en macka och då får han grovt bröd. Sen kör han loss "Mamma varför måste man borsta tänderna?" "Du sa ju att mackan var nyttig är det inte bra att det ligger nyttig macka på tänderna när jag sover?" "Om jag äter broccoli då? Det säger ju du är nyttigt måste man borsta bort det också?". Asssssååååååååå. Här om dagen sa ha "Mamma ta trapporna med Falke då kommer du få platt mage snabbare". Herregud hans hjärna börjar jobba för fort jag fattar att man ska vara ung när man skaffar barn. Jag är gammal jag orkar inte!!! #jagskojar #sköntattdesovernu

You Might Also Like

 • amandas
  29 augusti, 2017 at 21:37

  Men herregud,ni är ju 2 föräldrar, helt fruktansvärt att det verkar som du är ensamstående. Vi har 4 småttingar och vi delar på allt kring barnen,stöd o mat,dagis m.m. Var är pappan???? Du klagar jämt, klaga inte här utan red ut dina problem m mannen. Du verkar så olycklig o stressad . Du kan bli totalt utbränd p ditt jobbiga liv.

 • Therese
  29 augusti, 2017 at 22:36

  Grattis du har precis lyckats överföra din kroppsfixering på ditt barn

 • Why?
  29 augusti, 2017 at 23:28

  Platt mage??? Antingen trollar du friskt eller så kommer du fostra djupt ätstörda barn. Hoppas på nr 1 ?

 • j
  30 augusti, 2017 at 08:02

  Nu tycker jag att ni tre ovanför missförstår Katrins inlägg väldigt mycket, läs en gång till. Hon avslutar ju med att hon skojar…
  Det känns nog så stundtals för oss alla, såsom hon beskrev, sån är verkligheten och hon ville nog bara belysa hur jobbigt det kändes just då i den stunden..

 • Reductil4you
  30 augusti, 2017 at 10:09

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Smulan
  30 augusti, 2017 at 14:16

  J. Du har en poäng men det har de andra också. Jag tror att Katrin många gånger precis som många kvinnor får dra det tyngsta lasset. Men visst känner alla föräldrar igen sig på att man någon gång har känt det där.. Orkar fan inte. Det där med ätstörning däremot är ganska allvarligt. Klart att det påverkar barn när man så uppenbart är så fixerad över hur man ser ut. Både när man går omkring o är fet o äter fel som så många gör men också när man går på dieter o tränar sig halvt fördärvad. Vad är det med att äta lagom av allt och ta en timmes promenad? När försvann det tänket?

 • Cissi
  30 augusti, 2017 at 22:37

  Sånt där ska en kille som Ringo väl inte ens ha en susning om….. Överför inte din ”kroppshysteri” till dina barn.

 • G-T
  31 augusti, 2017 at 16:11

  Man kan också välja att se det såhär: Ringo som väldigt road säger till sin mamma att: jobba nu kärring om du nu nödvändigtvis vill ha en platt mage” då ere bara trapporna liksom…Med glimten i ögat.Självklart ser jag problemet med att unga personer blir matade med ideal och därmed riskerar ätstörning jag oxå.Men ni måste ändå credda Katrin såpass att ni inser att hon faktiskt har koll på sina barn. Hon skulle nog vara den första att se, ifall det var så. Även den biten hör lite till hennes jobb, på sitt sätt.Kort och gott så tror jag alltså han mer skojade med sin mamma. Fast det blev ju ett roligt inlägg och det genererar inkomst. Sedan är det väldigt viktigt att vardagsröra sig – som att välja trapporna istället för hissen.Inget fel i det.Allt som Katrin skriver om det här med motion,är som för henne som att gå barfota på brinnande kol…..