Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är vackert men kallt. Det är mysigt men rått. Det är enkelt men ändå svårt. Shit värsta dikten fick jag till. Jag kan eventuellt sadla om till poet. Jag är trött men samtidigt pigg. Jag känner mig lycklig men tung. Alltså de här yaz som jag knaprat i sex veckor nu har förändrat mig. Jag har blivit mycket stabilare i humöret. Det är svårt att minnas pillret samma tid varje dag men jag har bara missat med några timmar några dagar aldrig missat en dag. Jag känner förhoppning med det här. Såg en intervju med Miriam Bryant här om dagen hon mår ju precis som jag utan att ha fött barn? Det var skönt att höra henne prata, skönt att höra att fler har det likadant. Jag ska dela med mig mer till er. Vi ska bli bättre på att dela med oss av våra tankar och känslor. De är inget fult i det. Godnatt! Foto: @bingorimer såklart

You Might Also Like

 • Hanna
  27 augusti, 2017 at 01:11

  Superfin bild, verkligen!

 • G-T
  27 augusti, 2017 at 17:02

  Precis absolut inget fel- det som är din största tillgång yrkesmässigt kan också vara din värsta privat.Och ofta är det ju så att en liten tuva välter stort lass. Men nu ska jag stoppa där för det blir bara en massa flosker annars. Allt de t här det vet du ju redan..modigt att ta hjälp du kan få!

 • Reductil4you
  27 augusti, 2017 at 18:57

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Nina
  28 augusti, 2017 at 14:11

  En fantastiskt vacker bild.

 • Susanna
  28 augusti, 2017 at 19:22

  Hej Katrin,
  Vad är det för medecin? Skulle verkligen behöva jag oxå men vill få någonting som är bra. Tycker det är svårt att lita på läkare, man vill ju inte att de bara ” skriver ut nåt”
  Tacksam för svar
  //S