Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det kliar i min hals. Jag hostar till då och då. Jag kan inte bli sjuk nu det går inte. Jag har hällt i mig en halv flaska KanJang, käkat rå vitlök, ingefära, citron, honung. Är jag inte frisk imorgon så finns det inga huskurer som hjälper. Jag provade poddtaxi idag. Fördel: det går fort. Nackdel: det var inte billigare än Uber och då sitter man och skakar på en moppe faktiskt. Borde vara billigare. Fan jag måste sova jag mår inte alls vidare bra i min hals. Och mina ögonlock pulserar. Godnatt.

You Might Also Like

 • Elisabeth
  23 augusti, 2017 at 23:27

  Köp askorbinsyra (C vitamin i pulver) på apoteket eller hälsobutik. Blanda en tsk med ett glass vatten, drick ett glas varannan timme. Du kan öka dosen med C vitamin till du blir lös i magen – då drar du ner igen. Jag garanterar dig att du blir frisk inom loppet av några timmar, max ett dygn

 • Adam
  23 augusti, 2017 at 23:28

  Krya på dig!

 • Reductil4you
  26 augusti, 2017 at 13:42

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]