Okategoriserade

Maybeauty face maskKatrins Snapshots

Samarbete/ The Incredible Face mask från MayBeauty är perfekt både innan man solar, då solbrännan håller längre men även efter semester, sol och slitet ansikte. Jag tror att det är att man verkligen ser hur den bokstavligen suger ut pormaskar och andra orenheter som gör att man blir galen i den här masken. Och jag är glad att jag måste göra den med jämna mellanrum, för jag har nog aldrig haft så ren och perfekt hud. Men det gör faktiskt ont. Fast på ett bra sätt, ni vet när man känner att något gör ont men definitivt är värt det! Man tar på masken med den tillhörande penseln eller med fingrarna, över hela ansiktet, undvik bryn och hårfästet. Applicera gärna ett tjockare lager i kanterna för att dra av masken på ett enkelt sätt. Låt masken torka ca 30 minuter och dra sedan av masken. Du kommer att se pormaskar och död hud inuti masken som du dragit av, vilket innebär att du bokstavligen ser resultatet på såväl ansiktet som skitet den dragit med sig. Skölj av rester av masken med vatten.Produkten ger mycket ren och strålande hud!Ingen av MayBeautys produkter är testade på djur och produkterna innehåller endast naturliga ämnen.Man känner tydligt att huden blir slätare och renare direkt efter första behandlingen och det behålls med att använda masken regelbundet. Jag försöker använda den en gång i veckan, jag använde även den under graviditeten.Den suger ut talg och gör porerna mindre synliga på bara en behandling. Förhindrar och motverkar såväl Acne som finnar samt tar bort pormaskar och lyfter bort döda hudceller och orenheter från huden på en och samma gång. Ange kod: katrinblogg så får du 30 procent rabatt!

Köp här! 

I samarbete med Maybeauty

You Might Also Like

 • Lisa
  20 augusti, 2017 at 17:20

  Den använder jag och min mamma också! Underbar! ❤️

 • Nati
  20 augusti, 2017 at 20:57

  Jag fick helt synliga gropar (?) i pannan och typ elefanthud, eller apelsinhud liksom efter att jag använt den. Det har tagit mig ca 6 månader av noggrann hudvård för att få tillbaka min gamla hy och den var fortfarande bättre än innan jag använde masken. Den funkar säkert för vissa men den är inte så mild eller vad man ska säga, man ska nog vara försiktig.

 • Bu
  21 augusti, 2017 at 03:44

  Men varför täcker du bara typ 40% av pannan? Jag tar tom på halsen också.

 • Vega
  21 augusti, 2017 at 04:18

  Värdelösa, fick betala tullavgift på 180kr när jag hämtade ut paketet! Skojare!

 • Bes
  21 augusti, 2017 at 13:00

  Du är fantastisk. Ärligt. Rolig också.