Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså wow vilken vändning på den här dagen. Dagen som började med sovmorgon med Falke, jogging i fina vädret blev lite mer stressig med intervju för ekonomigrejen, hälsa på farmor i Solna, möte med potentiell barnflicka, hämta på dagis och skola, möte med nästa barnflicka, köpa fotbollskor i fältan, Ringo ramlar på cykel får rejält sår, jag utan vatten eller plåster – Blod! Drama! Snäll man hjälper oss. Över. Fotbollsträning på Gärdet, Falke bajsar jag har inga wipes, promenera hem med tre trötta ungar. Kom hem 20.15 inte ätit sen 12 hos farmor pju. Livet som småbarnsmamma I guess men gissa om jag njuter av två kokta ägg ihopmosade med en burk tonfisk och fyra honungstomater just nu. Jag njuter. Jag är helt slut. Nu ska jag lyssna på @benjaminingrosso nya singel som släpps imorgon. Älskar hans musik så kommer garanterat älska den här!

You Might Also Like

 • Marie
  18 augusti, 2017 at 00:40

  Måste vara jobbigt att leva med en mamma som strävar efter en smälltjock kalender hela tiden. Jag förstår inte hur du kan släpa runt ungarna på alla aktiviteter med gott samvete. Det är obegripligt.

  Du borde söka hjälp för din ”rastlöshet” eller iaf fundera på om er fullspäckade vardag gynnar dig eller barnen.

 • Malin
  18 augusti, 2017 at 15:53

  Hihi.. oj vilken dag 🙂 Hoppas denna är lite lugnare och att du får en fin kväll!