Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A okej jag klippte lite i iMovie det var väl inget. Får nog köra snabbkurs med @bingorimer någon dag ser att Falke är lite kapad men men jag ska lära mig. Varför jag sitter och pillar med iMovie? Killarna är med Bingo och Falke sover. Alex är bortrest. Många skulle nog kalla det skönt jag blir rastlös. Så jag drog till @babylandsverige – varje småbarnmammas himmelrike. Uppdaterade Falkes resurser lite. Matstol, gåstol, matberedare (till mig), tuggleksaker, utåtvänd bärsele, bilbarnstol mm. Jag ska visa er allt så småningom men nu är jag alldeles för exalterad så inte bara ska jag lära mig att klippa film idag jag ska montera! @babylandsverige #babyland @fordsverige #FocusRS

You Might Also Like

 • gurra
  16 augusti, 2017 at 21:21

  Booring, du märker att du knappt får några kommentarer längre va…?

 • hejhopp
  16 augusti, 2017 at 23:55

  Får du ut föräldrapenning fastän du gör reklaminlägg som ger dig bra inkomster? Idag en barnaffär + ett bilmärke. Vad säger Försäkringskassan om det?

 • Ada
  17 augusti, 2017 at 12:19

  Tjänar du pengar på att VISA UPP Folke? En bra inkomstkälla!
  Stackars barn!

 • thea
  17 augusti, 2017 at 12:28

  Helloo Gurra.
  Jag tycker också det är lite svagt i kommentarsfältet men Katrin SER hur många som läser hennes blogg i sin statistik så det spelar nog inte så stor roll för henne vad som skrivs här. Tyvär för det är ju ändå de som skriver här som bekostar hennes livsstil men det finns inte så mycket att kommentera längre, hon skriver bara konstaterande inlägg och sedan någon fråga i bland. 🙁

 • gurra
  17 augusti, 2017 at 12:49

  Fast antal kommentarer och läsare har ju självklart ett samband.

 • G-T
  17 augusti, 2017 at 18:48

  För det första är dumma kommentarer boooring. Sedan så är ju Katrin egenföretagare som hur funkar det med FK då? Dåligt insatt för övrigt – privat tycker jag.Jag t ex har avstått från att kommentera så mycket eftersom det finns de som hakar på direkt med okvädningsord så det blev liksom inget kul men mest av allt så kände jag att jag avstod av respekt för värden(Katrin)För att det tills slut handlade mer om det jag skrev än om vad hon skrev.Det är betydligt många fler som läser än som kommenterar.. just med tanke på spydiga kommentarer gissar jag. Önskar er f ö PEACE LOVE and UNDERSTANDING och allt det där….

 • gurra
  17 augusti, 2017 at 19:38

  Ja, vi fattar det också ditt pucko!

 • G-T
  17 augusti, 2017 at 19:47

  Pssst GURRA – precis det jag menade. PEACE på dig oxå!Sprid kärlek och uppmuntran istället.Om det är tråkigt – läs inte.Det började bli så här på kommentarerna att det KZ skrev var mindre intressant än kommentarerna som spårade ut för att folk var så elaka.Mot henne mot varandra vem som helst liksom.Fast jag tror Katrin skrattar hela vägen till banken.Och vill du Gurra fortsätta mobba så gör det med någon annan – jag är inte intresserad av att bli din måltavla.Är det som du skriver att du fattat som fortsätter man inte mobba.

 • Sats
  18 augusti, 2017 at 06:51

  Re G-T du känner dig mobbad o påhoppad? Hur kan du då vara på den största mobbad bloggen, har du koll koll? Katrin hatar och skriver vidriga saker om oskyldiga,barn som vuxna. Världen är ond om du försvarar Katrin.Våra barn lär sig att man skall sparka på dom som inte passar in.

 • G-T
  18 augusti, 2017 at 12:52

  Sats: Jodå jag har stenkoll. Jag har oxå väldigt många års erfarenhet både av mobbing som barn vilket jag inte bryr mig om idag för jag tar helt enkelt inte åt mig. De som håller på, ger sig i princip på alla, någon gång – de är nämligen rättvisa på det sättet, de spyr ut sitt hat till hela kollektivet, en del är dock så smarta att de inte skyltar offentligt med det, utan i omgångar och i smyg så kollektivet inte märker det. Men de känns ju igen ändå av kommentarerna att döma, och som vuxen så ser jag ju det som inte var lika tydligt som barn :-)))) Och jag tror det är där som problemet ligger, att många blev illa utsatta som överviktiga barn och nu yttrar sig någon igen – det river upp sår.Jag har erfarenheter av ADHD uttalanden(Katrin som vill sparka folk i arslet att röra på sig men som uttrycker det lite klumpigt ibland, uttalanden som alltså inte är riktade varken mot dig eller mot mig, eller någon annan överviktig personligen.Det är ju det att folk tar åt sig ändå. Det var aldrig menat av Katrin att man skulle ta det så ,något hon sagt omigen men det spelar liksom ingen roll, för man vill hellre ha en syndabock i henne att ta ut sitt missnöje på över sig själv, än att ta tag i sin egen övervikt eller va det nu är man är missnöjd med.Och det i sig är ett dilemma men man inte kan säga det är Katrin som mobbar för då använder man ordet fel och förstår inte dess innebörd.Och hennes uttalanden rättfärdigar inte heller att man ger sig på barnen osv när man inte kan nå henne personligen.Mina gamla mobbare är ju roliga på så sätt att de idag som vuxna gärna vill påskina att vi e bästar minsann, har alltid varit det det är lite roande faktiskt! För ja har ju ingenting gemensamt med dem, och har aldrig haft.

 • gurra
  18 augusti, 2017 at 20:26

  Usch, orkar inte ens läsa vad du skriver, bara stick!

 • Bianca
  19 augusti, 2017 at 00:56

  Otydligt svammel G-T.