Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja, han är skitsöt men filmen har inget med texten att göra. Jag söker en person som pluggar ekonomi och som söker extrajobb. Jag behöver hjälp med att få ordning på mina filer och jag ger upp jag får aldrig tiden. Alltså: Knappa in all vår data i excelfiler så allt har samma format och kan göras till diagram med ett knapptryck. Sen göra en analys: marginaler, kostnader, intäkter, försäljning. Sen ge mig råd var jag ska skära ner och var jag ska satsa. Rörig beskrivning? I det här området är jag rörig men tiden är inne. Mejla mig [email protected] Vi gör såklart det här tillsammans. Jag ger info och berättar. Du gör.

You Might Also Like

 • Nina
  15 augusti, 2017 at 22:36

  Falke har jättefina ögon vilket syns ännu mer på den lilla videon på Instagram och Gud så söt han är. Leendet, wow.

 • Karin
  16 augusti, 2017 at 20:16

  Du behöver en sk business analyst, någon som kan BI. Inte så rörigt alls. Du vill förstå vad som genererar försäljning och göra prognoser, förstå dina kunder. Data is King ?

 • Madde
  17 augusti, 2017 at 14:13

  Hyr in från en arbetspool, så får du rätt kompetens. Upp till dig hur länge du vill hyra resursen.