Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alla borde resa på festival det är otroligt roligt! Alla är glada, man äter vegmat, solen skiner, artister sjunger, stämningen är verkligen underbar som en boost av positiv energi. Ta er partner och åk på festival!

You Might Also Like

 • I
  11 augusti, 2017 at 19:47

  Märkliga festivalskor du har!?

 • Grodis
  12 augusti, 2017 at 12:51

  Hej hopp och bli våldtagen tjoho

 • thea
  12 augusti, 2017 at 17:20

  Ärligt och inte illa menat men jag tyckte det såg ut som Bobby Oudonci bredvid David.. men fick kolla en extra gång då han såg så lång ut 🙂 Och då jag skriver inget illa menat så menar jag det, jag tycker Bobby verkar vara en jättefin människa. Vad gäller din kille så vet jag inte eftersom han inte lämnar ut sig så mycket på sociala medier men han är säkert en bra kille han med.