Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Och här går vi runt och tycker att Falke är en stor bebis. Så hittar jag den här bilden på Ringo. Han var inte en liten bebis heller precis. 8.9 vägde han vid 5 månader. Falke väger 9,2. Lilla Rambo vägde 8,3.

You Might Also Like

 • Smulan
  10 augusti, 2017 at 16:22

  Så härligt med så feta ungar. Alla mina ungar vägde ungefär 12 kilo när de var ett år. Men det är ett tag sen och barnen idag blir ju fetare och fetare. Dina får väl bättre mat kan jag tro. Det var ett evigt pillande med maten och svårt att få i dem jämt. Mina är tunnisar även idag trettio år senare. Men man ska aldrig jämföra. Alla är och kommer alltid att vara olika. Ingen i vår familj kämpar med övervikt. Det är som att det inte fastnar. På någon. Men friska är vi ändå. Det är ändå huvudsaken. Jag önskar bara att alla kunde få vara just olika och att alla skulle bli behandlade lika. Tjock eller tunn. Svart eller vit. Tjej eller kille. Jag önskar så att alla skulle få trivas med sig själva och slippa jakten på det perfekta idealet. För det finns nämligen inte. Vi vägs och vi mäts och vi bedöms efter det. Från vaggan till graven. Har du tänkt på det Zytopolskan? Att vi är alla ett offer för vågen. Och sådana här inläggs eldar på debatten. Vem är normalviktig? Inte en enda. Men jobba på du och alla andra här inne. Med den eviga kampen efter den perfekta kroppen. Så du och alla andra mirakelmedecinare tjänar pengar på folks evig längtan efter att bli bättre människor inifrån och ut.

 • Morsa
  10 augusti, 2017 at 16:29

  På den här bilden var han otroligt söt din lille.

 • T
  10 augusti, 2017 at 19:53

  Haha min 11 månaders väger inte ens nio kilo

 • Sats
  11 augusti, 2017 at 12:07

  WORD ”Smulan” Äntligen någon härinne som insett hur sjuk Zytomierska är,hur hon peppar till sjuka ideal,inte undra på att det kommer in 5åringar på barnpsyk för att dom hårdbantar. Ajjö