Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Såna här mejl gör mig så glad. Det ger mig en påminnelse om att för allt slit och tjafs från många av er så hjälper jag väldigt många människor att må bra och vara lyckligare! @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Lovisa
  8 augusti, 2017 at 14:00

  Fattar du vad du har gjort för mig eller??? Vägde 74(!!!!!!) kg till min 160 cm kropp. Sen släppte du din bok och har vägt 58 kg utan problem sen dess, 56 när jag verkligen skärper mig. Så tack för det och tack till mig själv då också!

 • Lyriken
  8 augusti, 2017 at 16:47

  Jag håller med, jag har prövat att äta lchf, och nu hört om det sättet att äta. Jag gick ner själv några kg, det jag behöver.. aldrig varit någon bantare, jag tränar, äter rätt. Vet att man går ner med lchf.. men kör inte benhårt med detta..prövat dina knäcke, chokladen, har även brödet att baka hemma.. tyvärr är det dyrt, men köper det imellanåt ändå..
  du e tuff Katrin , står på dig trots att det skrivs om dig på olika sätt..
  Skulle knäcke vara billigare skulle det vara ett bröd jag köpte oftare, även min son gillar det.22 år. o chokladen att doppa jordgubbar i ex är jättegott…men man får välja själv så är det…..