Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är inne i en period där jag har svårt att förstå att jag har tre små pojkar som är mina. Det är ju helt sjukt? Ät det här mina barn? När gjorde jag det här? Ska jag ta hand om dem? Skydda dem från allt hemskt i den här världen? Det senaste är att folk blir rånade av 9-åringar här på Östermalm där jag bor. Och jag som trodde att Ringo skulle börja cykla själv till fotbollen snart. Nu blir man om möjligt ännu räddare för det som finns på våra gator. Hur ska det här sluta egentligen? Vi bodde ju i en sån fin och trygg stad?

You Might Also Like

 • lillan
  7 augusti, 2017 at 14:44

  I vilken värld lever du. Stockholm är ju värre än Malmö!
  Är skygglapparna på?

 • j
  7 augusti, 2017 at 14:56

  Du måste följa dina barn till och från aktiviteter, även skolan. Ingen går säker längre, denna massinvällning var början till slutet.
  Vill du tänka på nåt ännu hemskare? Det är deras framtid som vuxna i Sverige.
  Hade jag haft en spåkula på 80-talet och kunnat blicka in i framtiden så hade jag INTE fött några barn.

 • kajo
  7 augusti, 2017 at 15:28

  J
  Din RASIST!

 • loppan
  7 augusti, 2017 at 16:26

  Re Kajo – du är rasist!
  Re J – så sant som du sagt det!

 • j
  7 augusti, 2017 at 16:39

  Stackars kajo som inte vågar se verkligheten i ögonen.
  Våra regeringar har satt oss svenskar i den situationen vi är i nu, de släppte in kreti och pleti men glömde massa saker på vägen, HUR alla ska hanteras, alla kriminella brott som följer med, bostadsfrågan, sjukvården, skolan där våra svenska barn också går, bidrag-inte bidrag? ställa krav på dessa om de vill vara kvar, polisen..jag skulle kunna fortsätta rada upp..
  Du kan ju sitta där i ditt hörn och kraxa: ”rasist” när inbördeskriget knackar på dörren en dag om inte allt för länge. Jag tippar på att Sverige är ett helvete att bo och leva i om 10 år..Det hjälpte inte att kramas och sjunga: we shall over come…
  Nu har Katrin överraskats av verkligheten i hennes egna kvarter, de marockanska gatubarnen med knogjärn som inte räds för något, ingen bra miljö som jag skulle släppa ut mitt barn i.. Men det gör säkert du kajo, om du har barn vill säga, jag tror inte du vet någonting om nånting, du har bara ett mantra som du lärt dig: rasist..hahaha, Stackare!

 • Sara
  7 augusti, 2017 at 17:50

  Napp när man snart fyller 4? Skärpning Katten! Annars bedårande barn. Du verkar så jävla grym mamma och flickvän dessutom. Lite för hård mot Bingo men annars ? du är grym Katrin

 • Javisst of course.
  7 augusti, 2017 at 18:37

  Rasist…javisst!
  Om ni vill kalla folk (oss) för rasister bara för att vi är ärliga och säger sanningen.
  Halleluja moment! Självklart. Då heter jag gärna rasist både i för och efternamn.
  Det skäms man inte alls för nämligen.
  Att 80% har sina egna regler som vi ska följa, vi som jobbar, är födda här och lever som man ska blir kallade rasister pga att vi alla vet hur det ligger till sedan är det 10% som vågar säga sanningen annars blir vi rasister. *S*….
  Att skaffa barn idag i vår värld hade jag inte ens gjort om jag fick 10 miljoner och hur många bidrag som helst att leva på!

 • kingo
  7 augusti, 2017 at 18:46

  Ut med alla balubas!!!!

 • mjf
  7 augusti, 2017 at 21:41

  Är inte Katrins föräldrar invandrare?

 • j
  7 augusti, 2017 at 22:12

  Jo, men dom arbetar och betalar skatt.Mamman vet jag inte, kanske pensionär? Pappan bor i Nice och driver hotell, de belastar iaf. inte vårt samhälle i form av bidrag m.m. Sådana invandrare är det absolut inte fel att ha här om de nu vill bo här, det är de ekonomiska flyktingarna som vällt in för att få bidrag i Sverige, Hazarerna- de stackars små ”pojkbaarnen” från Afghanistan, Somalierna, Eritreanerna,syrianerna som kanske inte alls kommer från Syrien, för ALLA har slängt sina pass och många, många fler till. Män och män, män i mängder!
  Glömde dom som Katrin skrev om: de ”marockanska gatubarnen….Usch och fy, faan vad less jag blivit på det här samhället!

 • Sara
  7 augusti, 2017 at 22:27

  Stockholm är i klass idag som Malmö rosengård nästan.
  Finns inga poliser ens som vågar sig in i det ghettos.
  De har egna regler och följer inte vi dumma svenskar dem så får vi veta vilka som bestämmer. Sverige är inte Sverige idag som vi alla vet.
  Jimmy Åkesson säger som det är ärligt sedan om man inte vågar erkänna det högt så är man en stor feg skit!

 • Anonym
  7 augusti, 2017 at 22:37

  Jag röstade på SD och står för det. Kommer alltid rösta på dem.
  Barn som föds idag eller är födda för några år sedan kommer inte få en rolig framtid.
  Om det nu blir någon framtid, tveksamt.
  Jag hade heller aldrig skaffat mig barn idag för vi vet alla vart vi är på väg.
  Stockholm även de ”finaste” delarna är förstört som övriga världen.
  Ni som inte förstår eller vill se tycker man nästan synd om.
  5%”av de som kommer in vill lära sig svenska, vill jobba och tjäna pengar, vill acceptera vår kultur och vill visa sin tacksamhet.
  Och många vill ljuga och säga att det inte alls är så?????!
  Sjukt!

 • fyfan
  7 augusti, 2017 at 23:12

  Men Katrin är ju kriminell. En dömd ekobrottsling, som lurat svenska staten på en massa pengar, genom att fuska med bokföringen

 • Karma
  7 augusti, 2017 at 23:22

  Att fuska med bokföring gör väldigt många. Särskilt bloggare, youtubers mfl. Det är bara en fjärt i rymden mot det som händer i världen.
  Folk mördar idag för lite godis och en tidning t ex.
  Håller man inte med någon blir man nerslagen. Visar man sig ute blir man rånad och ev dödad eller våldtagen osv.
  Accepterar man inte hulliganer och tattare som stör de som gör rätt för sig är det vi som måste flytta på sig.

 • Erik
  7 augusti, 2017 at 23:46

  Bara så ni vet så är vi många runt om i landet som är nöjda med att ni i innersta Stockholm äntligen utsätts för samma skit som alla vi andra. Det är helt ofattbart dock att det kommer som en kalldusch för er men tyvärr så förtjänar ni inget annat efter att ha röstat på detta fjamsandet eller på en allians som kommer direkt från Mupparna säsong 5.

  Hoppas att det blir fullkomligt kaos och anarki där nu så ni får upp ögonen och stoppar detta vansinne. De marockanska små kräken har infet i vårt land att göra och inte övriga hundratusentals som kom heller. Det var ju fantastiskt fint att ta emot alla och tycka att man är godast i hela världen utan att ha intelligensen att fundera på vem tusan man släpper in i landet. Eller ja ”släpper in” förutsätter väl att någon säger ja eller nej och eftersom gränsen var vidöppen så gjorde vi inte ens det.

  Något litet att glädja sig åt så länge är att alla små ”barn” (som är vuxna egentligen) de får jobba tills de blir bra gamla innan de uppnår pensionsåldern på pappret. Men så långt tänkte de inte! Ja de få av dem som väl kommer att jobba dvs.

 • Elin
  7 augusti, 2017 at 23:49

  Älskar att man skriver att man röstar på SD och står för de men skriver under med ”anonym”. Hahahah magiskt

 • Smulan
  8 augusti, 2017 at 02:14

  Elin. ??.

 • Pretty Home Blog
  8 augusti, 2017 at 08:28

  Förstår att du känner dig tveksam om att låta Ringo cykla ensam till träningen. Svårt beslut det där! Samtidigt som man vill ge dom friheten så vågar man inte.
  //Berith

 • Åsa
  8 augusti, 2017 at 09:26

  Det som saknas i den svenska debatten är nyanser. Inget är svart eller vitt. Jag skulle aldrig i mitt liv rösta på SD men jag är orolig och kritisk över hur det är på Stockholms gator. Små hemlösa 9åringar begår brott mot oss. Rycker guldhalsband av gammal dam så hon faller och skadas. Grovt rått och hemskt. Människosmugglare som ligger bakom att dessa unga människor kommer hit. Droger och misär. Vi måste se på det från olika håll utan att kalla folk rasister. Någonstans är vi ju alla människor och borde tillsammans finna ett sätt hur samhället ska utvecklas. Jag blir skrämd när min son är inärheten av en kille med kniv som ska råna någon på hans moppe. Min son kommer hem och berättar och jag sitter bara och stirrar rakt ut. Hur kan det bli så fel? Vi måste hitta en lösning.

 • C
  8 augusti, 2017 at 11:36

  Så fjantigt skrivet, seriöst. Ni som bor på Östermalm, hela Schulman kretsen ni röstar väl rött fast ni lever blått?! Vad är grejen liksom? Kom verkligheten ikapp dig?!

 • Marie
  8 augusti, 2017 at 18:45

  Usch va svårt ni verkar ha det runt om i landet. Så bittert och eländigt där alla bidragstörstande invandrare lurar bakom varje gathörn, redo att hoppa fram och våldta eller mörda er. Det är ett under att ni vågar bo kvar…

 • Sverige
  8 augusti, 2017 at 19:16

  Marie: ”Ett under att ni vågar bo kvar?”
  Vi svenskar skulle aldrig flytta eller fly utomlands utan jobb eller annat pga att vi vill försörja oss så som man har lärt sig.
  Vi är inte heller dem som skulle köra över andras kulturer och köra vårt race därför stannar vi oftast kvar.
  Vi flyttar inte till ett annat land och låter andra försörja våra liv eller bestämma deras regler.
  Vi är många som inte vill bo kvar i vårt land men vi är svenskar.

 • Anonym
  8 augusti, 2017 at 23:06

  Exodus i Bibeln pratar ju om att ”det förlovade landet” ska uppleva denna sorts plåga i stil med en mänsklig variant av stormar av insekter… en profetia som ser ut att vara mitt i prick! Själv flyttade jag utomlands för Sverige är så fruktansvärt nu att ens vistas i och denna rasism som alla attackerar varann med är som så konstig pch zombie-liknande och människor generellt bara finner ju sig i dessa avsokyt vedervärdiga vidriga samhällsproblemen som bara exploderat på bara fem år. Som att svenskar hypnotiserats att bara gå med på allt. Aldrig gå ut på gatorna med plakat och bara protestera som invånare gör i andra länder när staten inför sämre system än invånarna klarar av.

 • Monika
  9 augusti, 2017 at 13:57

  Katrin läs gärna om barns hjärnor och dess utveckling. Inte förrän vid ca 12 års ålder är hjärnan med t.ex. konsekvenstänkande så pass utvecklat att man bör släppa ut barnen själva i trafiken.
  Man ska inte skydda sina barn så mycket att det hämmar dem till stor del är det ju vår uppgift som föräldrar att skydda barnen så långt det går och är rimligt. Tänk igenom det en extra gång innan du släpper barnen själva i trafiken.

 • Sea
  9 augusti, 2017 at 19:08

  De av regeringarna Reinfeldt och Löfven importerade pensionräddarna har tydligen inte förstått sin uppgift.
  Då finns bara en sak att göra.
  Skicka dem i retur snarast möjligt.
  Sverige går mycket bättre utan dem!
  Fruktansvärt minst sagt.Är övertygad om att det här ingår i folkutbytesplanen i Europa, det här är ett effektivt sätt att tränga undan nationsfolken till förmån för de välbetalda ockupanterna med barbariedeologi.

  Trakasserierna syftar till att få den ena efter den andra av de etniska svenskarna att överge sina bostäder, så att fler lågbegåvade somalier ( andra muslimer) kan flytta in billigt.
  Det ligger i deras intresse .
  Helt i enlighet med S avtal med islam.
  Stefan Löven och Fredrik Reinfeldt är dåliga föräldrar som inte kan ta hand om sina gemensamma skitungar.

  Konstigt at ca 80% gillar detta.

 • Sea
  9 augusti, 2017 at 19:10

  Inte bara mer kriminalitet får vi uppleva men vad nästan värre är att med dessa avarter kommer mer olika sjukdomar som var tidigare utrotade i Sverige.

 • Sea
  9 augusti, 2017 at 19:11

  Vi kommer få se mer av sådant här, var så säkra!!!
  Det är för djävligt!!!
  Är också rädd att vi kommer få se mer hemfridsbrott och kanske misshandel för nöje skull, en situation liknande den för vita i Sydafrika.

 • Anna
  9 augusti, 2017 at 23:27

  Är det bara Sverigedemokrater här? Fy fan

 • Marie
  10 augusti, 2017 at 00:28

  Undrar vad för typ av arbete ni pessimister har? Ja ni verkar möta ett annat Sverige än vi andra glada som uppskattar vardagen i Sverige?
  Själv är jag lärare och möter den målgrupp ni problematiserar och de förgyller mitt arbete dagligen!