Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är verkligen underbart här. @bingorimer som också är här och inviger tog våra killar och gick till @kokpunkten som ligger vägg i vägg så jag fick ligga på spat själv i två timmar. Nu har jag löst av honom så kör biljard med barnen medan han spaar. Det är väldigt få saker man saknar här det mesta är väldigt genomtänkt och proffsigt. Det enda jag saknat här är balsam och lotion i Spat. Jo och så en sån där maskin som torkar badkläder som de har på spat på Grand. Ja men ni hör på vilken nivå man saknar saker här det är så bra så bra. Nä nu måste jag till repan för att fråga exakt hur jag ska göra för att få exakt samma säng hemma som jag sov i inatt för det var något utöver det vanliga. @steamhotel #steamhotel

You Might Also Like

 • Ada
  5 augusti, 2017 at 21:43

  Ringos tänder! Huu

 • Anett
  5 augusti, 2017 at 22:38

  Du kritiserar ett barns tänder??? Lågt……

 • Y
  5 augusti, 2017 at 22:54

  Inte lika lågt som Glocalnet.

 • Linda
  6 augusti, 2017 at 01:44

  Kommer aldrig mer åka till Kokpunkten! Tack till PR bolaget som visade kokpunktens rätta sida! Åk inte dit för att sponsra dom att tro att det är bloggar som driver deras verksamhet framåt!

 • J
  7 augusti, 2017 at 19:40

  Inte ett ord hur kul du har med dinabarn, bara hur binga avlöst dig så DU kan ligga i spat, och hur DU sov i sängen och grands spa,

  Fan gå ut och bada med dina barn, låt dom leva, låt dom ha en mamma som inte bryr sig om media helatiden, va en mamma som leker istället för att tagga sig själv i allt för att få följare

  ”Nä nu måste jag till repan för att fråga exakt hur JAG ska göra för att få exakt samma säng hemma som JAG sov i inatt för det var något utöver det vanliga.”