Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu är han inne i en grym utvecklingsfas. Han är bara snäll, lugn, roddar själv med napp och grejs, sover hela natten, skrattar hela tiden. Måste njuta nu tills det vänder. Jag kan inte släppa en sak som hände mig dagen innan vi åkte alltså i lördags. Jag ska ta en taxi utanför Café Opera. Jag går till Kurir-bilen och säger "Jag vill åka med dig" eftersom den framför (längst fram i kön) såg skum ut. Ni vet det står "taxi Stockholm" på skylten men det är en bluff? Jag såg det jag var inte så berusad alls. "Ta den", sa chauffören från Kurir och pekade på den skumma. "Jag vill inte åka med honom jag vill åka med dig", sa jag. "Han kostar lika mycket", sa han. "Det gör han inte alls det är omöjligt", insisterade jag. Men han föste in mig i bilen och försäkrade mig om att han kostar lika mycket. 273 kr fick jag betala. En resa som tar under fem minuter och som med Kurir kostar 120 kr cirka. Varför ville chauffören från Kurir blåsa mig? Är det organiserat?

You Might Also Like

 • Cecilia
  2 augusti, 2017 at 12:40

  Han kanske har blivit utsatt och hotad av den andra chauffören?

 • G-T
  2 augusti, 2017 at 13:38

  Blev utsatt för exakt samma sak utanför KS i våras… fick samma feeling som du – är säker på att de bluffar – men det går inte att bevisa och är du ensam Katrin – bråka inte med dem – för då vet man inte hur det slutar om du sedan kliver in i taxin! Det enda du kan göra egentligen är att fota registreringsnumret, och spara kvittot det ångrar jag att jag inte gjorde!

 • P
  2 augusti, 2017 at 21:15

  Ring helt enkelt upp Taxi Kurir och fråga varför dom gör så.

 • Sofie
  4 augusti, 2017 at 08:11

  Åk aldrig med något annat bolag än Taxi Stockholm! Om det inte finns en Taxi Stockholm ringer jag alltid dit en. Vägrar åka med något annat läskigt bolag.