Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är sommar och semester alla är iväg på sitt. Bingo cyklar i Jämtland, jag äter alldeles för mycket god mat i England, Malin golfar och drinkar på Mallorca. MEN vi poddar på som vanligt varje vecka. Förra veckan var både relationspodden intressant där vi pratar om människor som skaffar barn i otraditionella förhållanden och mitt i livet-podden där vi pratar om ADHD-kurs som jag varit på. Eller nej det var förrförra veckan. De senaste avsnitten har jag inte hunnit lyssna på har ni?

You Might Also Like

  • Susanne Edvardsson
    1 augusti, 2017 at 21:16

    Har suttit o läst i kommentarsfälten den sista veckan. Kan inte fatta hur elaka folk kan vara. Massa med elaka kommentarer om både katrin o Falke. Varför kan man inte bara vara tyst om man inte har nåt bra att säga. O man säger INTE så fula ord om någons barn. Tack för mig