Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är väldigt gott och det innehåller mer protein än kycklingfilé. Baka upp, skär i 10 skivor och ha ALLTID i frysen. Så ni kan ta er en liten rostis när ni känner för det såklart. Det är så man går ner över 20 kilo på fyra månader. Genom att vara smart. Direktlänk i min profil vi har nämligen kampanj! @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Ingela
  1 augusti, 2017 at 12:44

  Du glömde nämna den ”lilla” detaljen att i dessa 20 kg innehöll det ett barn också.

 • Anna
  1 augusti, 2017 at 13:06

  Har också funderat på om du menar 20 kg efter barnet var ute eller 20 kg från toppvikten innan förlossning? Jag gick upp 15 kg under min graviditet men själva graviditeten (barnet + fostervatten och moderkakan mm) väger ju ca 8 kg så jag behövde bara promenera bort 7 kg för att komma ner till min ursprungsvikt.

 • ewa
  1 augusti, 2017 at 14:05

  Det är därför du är brödsvullen

 • Isa
  1 augusti, 2017 at 16:03

  Tack, men äter hellre kyckling än rostbröd.
  Själv har jag gått ner 20 kg efter mina bägge graviditeter enbart genom promenader.

 • Emma
  1 augusti, 2017 at 16:13

  Kilon, vikt, kroppsformer mm. Alltså, du verkar sjukligt besatt av kroppsvikt. Inte världens bästa förebild för unga tjejer direkt.

 • Linda
  1 augusti, 2017 at 19:33

  Katrin, har köpt ditt bröd två ggr men tyvärr så blir brödet kladdigt i mitten, sist bakade jag brödet 30 min längre än tiden på förpackningen, utan resultat. Vad gör jag för fel?! Hur bakar du ditt? ?

 • K
  1 augusti, 2017 at 23:39

  Linda, minska på vätskan, ändra på kärlet eller köp färdigt bröd!

 • Hanna
  2 augusti, 2017 at 01:13

  Alltså detta hajar inte jag men jag är väl lite dum? Katrin ”unnar” sig att svulla då hon väntar barn, dvs äta onyttigt för att sedan gå ner i vikt och må bra? Då jag har väntat barn har jag varit väldigt noggrann med vad jag ätit för barnets skull och mått jättebra precis som då jag ammat och genom att tänka på barnet som jag väntat har jag inte svullat, jag vill ju inte att barnet ska få i sig massa skit… precis som jag valt bort alkohol då jag väntat och ammat. Sen är inte jag någon med gloria på huvudet och inte ätit godis eller liknande men jag har inte behövt banta 20kg efter en graviditet. Däremot drar jag på mig en jäkla massa vätska och är en sockerråtta och jobbar på att gå ner i vikt NU men mina barn har några år på nacken. Så JA jag anser att Katrin står för ett sjukt kropps ideal och även vad hon för med sig till sina barn som bakas i hennes mage och blir vad HON äter då hon väntar och ammar dem. Annars kan jag tycka att detta är en ok blogg och cleaneating tycker jag är bra. Ja det var väl allt från mig 🙂

 • Ann Elisabeth
  2 augusti, 2017 at 05:09

  @Hanna Vissa av oss har inte den viljestyrkan att stå emot ”sug” ”cravings” i nio månader men det kan gå hur bra som helst att göra det efter att barnet är fött och färdigammat. Detta kan bero på hur olika vi påverkas av hormoner och det finns inte en chans att jag skulle utsätta mig att i 9 månader kämpa emot de enormt starka sug att äta sådant som i för mig ”normalt” tillstånd är betydligt lättare att låta bli. Jag vet vilket starkt hormonpåslag jag får under mina graviditeter och att försöka stå emot det min kropp ”skriker” efter skulle göra mig djupt deprimerad och olycklig vilket jag tror i sin tur skulle vara skadligare för barnet än den där skålen med glass och grill chips eller vad det nu kan vara, det kan ju vara en hel del som slinker ned för somliga gravida utöver de vanliga måltiderna. Jag tycker inte att Katrin står för ett sjukt kroppsideal, hon tränar och äter vad hon anser vara bra mat och hur man äter under sina graviditer är så högst personligt. Vad jag har kunnat se så har det överlag varit väldigt mycket bra mat hon ätit. Det jag tycker är obehagligt är när folk talar nedlåtande om överviktiga vilket jag anser att hon tidigare gjort. Vet inte om hon ändrat uppfattning om överviktiga och har insikt i att det inte alltid är kalorier in, kalorier ut och lathet som orsakar någon att gå upp i vikt och ha svårt att gå ner. Det är ju lätt att vara kaxig mot andra så länge man själv inte drabbats av hormonella störningar och kroppen svarar bra på koständringar och motion. Många skulle nog tycka att jag har ett sjukt förhållande till mat då jag nu endast äter 1 mål /per dag och fastar 24 timmar konstant för att kunna gå ner i vikt, ha energi och må bra. Man kan inte ta hänsyn till vad andra tycker när det kommer till sin egen hälsa och kropp, utan måste hitta vad som funkar för en själv. Folk är väldigt duktiga på att moralisera över andras sätt att äta och jag är inte själv oskyldig till att ha åsikter.

 • Hanna
  2 augusti, 2017 at 13:31

  @Ann Elisabeth
  Jag är absolut inte perfekt definitivt INTE. Det jag ville var att väcka en fråga som jag tycker är viktig, vi ska sluta röka, snusa, dricka alkohol då vi är gravida och då måste väl kosten vara lika viktig? Vad jag vet så skriver K. heeeela tiden som sin viljestyrka och att överviktiga inte har den, jag FICK min då jag var gravid och kunde få in i min gravidhjärna att jag gjorde det för barnets skull. Och jag var hormonell-belive me och min omgivning 😉 pms släng dig i väggen..men jag hade ”ät” perioder och tyvärr var jag konstant sugen på salta kex och mögelost och osten borde man inte äta då man var gravid. Kanske är annat nu? Jag lyckades hålla mig mätt på bra mat hela tiden. Det låter jättetrist med dina hormoner, antar att det är sköldkörteln? den lille jäkeln kan ställa till en massa skit. Nu tycker jag att Katrin sprider ett sjukt kroppsideal då hon fortfarande går ut med sin tjockispropaganda och är glad att hon omges av smala människor och att alla tjockisar har fett i hjärnan som inte blir av med det.
  Där förstår jag inte heller riktigt, gör hon ”slut” med vänner och släkt som är överviktiga?
  Du har helt rätt där du skriver att folk har så lätt att moralisera, jag med oftast i det tysta men.. här rann det över lite 😉
  kram och inget var menat som elakt eller besserwisseraktigt utan jag hade en stund där det fick ta över lite 😀

 • Ann Elisabeth
  2 augusti, 2017 at 14:10

  Aha, ok! Visste inte att hon fortsatte i samma stil angående överviktiga, alla borde ju mogna någon gång tänker jag men det kanske inte är fallet här. Hängde inte riktigt med om det där med att tjockisar har fett i hjärnan. Det stämmer ju dock. Hjärnan består till stor del av fett. Kalla mig naiv men jag trodde inte att någon 2017 inte visste att kosten är viktig när man är gravid fast jag tycker nog att man under sin graviditet ska slippa krav och pekpinnar från omgivningen och tror att varje blivande mamma gör så gott de kan utifrån sina egna förutsättningar. Jag vet att jag har en viljestyrka utöver det normala i övrigt, dock ej under mina 4 graviditeter. Det är ok för mig att jag inte kan gå upp högst 15 kg när jag är gravid utan alltid det dubbla. Tog inte vad du skrev som något elakt, bara intressant att kunna föra en diskussion med någon även om man har lite olika uppfattning om saker och ting. Kram på dig.

 • Therese
  13 augusti, 2017 at 21:55

  Hej Katrin!
  Vet du hur många kalorier en skiva bröd innehåller?