Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det här stället på den här ön är det smartaste och bästa jag gjort i mitt liv. En grym investering som kommer ett gå i generationer. Här får barnen sprida min aska. Jag tror att det är vattnet som gör att det är så fridfullt och magiskt här. I år köpte jag ut Bingo och han köpte genast tomten bredvid som han renoverar till nästa år. Här kommer vi sitta resten av våra liv. Det är en trevlig tanke. Varje år har jag projekt här ute. I år skulle jag byta tak men det är alldeles för dyrt. Satsade på annat och även alla nya utemöbler. Köpte allt @sommarboden och är otroligt nöjd. Igår kom dynorna till de sista solsängarna. Nu är jag klar med årets renovering och inköp. Nästa år blir det renovering av punschverandan. Bland annat.

You Might Also Like

 • Anna
  28 juli, 2017 at 11:14

  Men hallå, sluta sitta där och vara smal och lyckad i paradiset, folk blir avundsjuka!

 • Jenny
  28 juli, 2017 at 19:35

  Låter magiskt! Vilken fantastisk relation du och Bingo verkar ha! Precis som det ska vara! ???

 • P
  28 juli, 2017 at 20:52

  Vad roligt för er. Grattis till er och barnen!

 • Sofia
  29 juli, 2017 at 09:55

  Du som har koll på kost, åt du något vitamin/mineraltillskott när du väntade Falke? Vilket i så fall?

 • Magnifikk
  31 juli, 2017 at 11:58

  Sommaridyll!