Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag älskar mitt familjeliv och mitt fridfulla liv på skärgårdsön men ibland måste jag bara få ha lite drag i mitt liv. Hade nästan glömt bort hur frihetskänsla känns men idag blev jag påmind. I över 60 knop i över en timme körde jag den här jäveln och shit va kul jag hade! Och här går jag runt och tror att jag utvecklat ett konsekvenstänkande som vuxen person. Absolut inte. Jag är en fartdåre. Lätt. Tack @bingorimer för kul film. Så ni också får se! Än är det krut i gumman.

You Might Also Like

 • Anna Margareta
  26 juli, 2017 at 08:41

  Var hittar jag filmen då?

 • megan
  26 juli, 2017 at 11:06

  SKÄMS!
  Miljöförstörare
  Sjöfågelskrämmare
  Bullermarodör
  Fridstörare m.m
  Bara för ditt eget nöjes skull fyyy…

 • j
  26 juli, 2017 at 12:42

  Gå in på katrins instagram, så ser du..

 • Hanna
  26 juli, 2017 at 19:47

  Över 60 knop på den där?! Aldrig i livet, du måste missuppfattat nåt, eller massuppfittat kanske…

 • Stealth
  26 juli, 2017 at 23:14

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • Martina
  8 augusti, 2017 at 21:35

  Ååh, så kul.
  Jag har alltid drömt om att få pröva köra vattenscooter. Även snöscooter hade varit kul att testa.
  Jag kör själv motocross och älskar fart och motorfordon.
  Och så älskar jag att vara på havet eller sjön.