Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tänker att jag för min logg här istället. Idag mår jag bra. Jag har inte ont någonstans och jag känner mig inte alls låg. Gud det är så tyst här ute det är helt overkligt. Jag ligger i en solsäng och knaprar knäckemacka med avokado alltså ni måste prova mitt knäcke det är magiskt. Och helt utan mjöl, socker och annat skit. Inte en enda jävla kommentar om att det är dyrt tack. Köper ni att en vecka med Lollo&Bernie på sjavigt hotell på Mallis kostar 55 000 så har ni fan ingen – inte ens på långa vägar – rätt att anse att mitt HANDGJORDA knäckebröd som är hälsan själv skulle vara dyrt och där med basta. Aha nu kom nån ungdom och sabbade tystnaden med en jetski. Och snart vaknar Falken. Och så ska jag tvätta. Sen kommer Alex tillbaka med vänner och mat. Det blir härligt! I min profil har ni direktlänk till knäcket. Ge det ett försök. Puss! @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Dimitri
  22 juli, 2017 at 17:07

  Så pinsamt……….

 • J
  22 juli, 2017 at 17:48

  Går ju även helt utmärkt att baka egen frö knäckebröd utan,mjöl, socker och ”skit” är ju bara att googla ???? bra mycket billigare och hand gjort ???

 • Stealth
  22 juli, 2017 at 18:59

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • Marie
  23 juli, 2017 at 04:01

  Ditt knäckebröd är sanslöst gott!
  Ja man kan baka eget fröknäcke men jag tycker inte det blir lika bra. Köper ditt knäcke när vi ska läxa till det lite?

 • Cissi
  23 juli, 2017 at 12:15

  Hemgjort är också handgjort…sjukt mycket billigare och minst lika gott.

 • FT
  26 juli, 2017 at 21:56

  Varför skulle jag betala överpris för ditt knäckebröd när man kan göra eget som är både bättre, billigare och godare?

 • Bosse
  27 juli, 2017 at 21:28

  Kan inte finnas något knäckebröd, hand gjort eller ej, som är värt över 400 kr/kg. Helt sjukt.

 • Martina
  8 augusti, 2017 at 21:29

  Skönt att du mår bra.
  Jag hade gärna prövat knäckemackan, för den ser god ut, men tycker dock inte om avocado.