Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shit asså hörni jag mår bara värre och värre. De där yaz kan väl knappast ha nån inverkan efter två dagar men alltså wow jag känner mig som värsta krigaren som tar mig fram just nu. Tur att jag har tre barn och svärföräldrar som kom på besök idag så måste hålla igång för annars hade jag legat i sängen med täcket över huvudet. Och mensmärtan är overklig som när jag var 16. Det hugger i magen och jag har svårt att gå upprätt. I alla fall så gjorde jag min absoluta favorit middag idag nämligen grillade seabream fyllda med citron, vitlök, smör och kryddor. Succé. Sen åkte Bingo med killarna till Karlshamn i några dagar. Saknar dem redan. Tur att jag har barnen så jag måste kämpa. Kampen är fan tuff nu. Asså tyck inte synd om mig jag gillar utmaningar och jag kommer att ta mig igenom det här men shit jag börjar fatta att tjejer kan ha det tufft nu. Skallen är inte med mig. Kämpa Katten!

You Might Also Like

 • Elisabeth
  20 juli, 2017 at 01:16

  Jag hoppas att du har i det läget förstått att det är din mat som gör dig sjuk och brist i många vitaminer. Du har råd att göra prover privat – så kolla D3, Homocystein och blodstatus. Finns några till prover som du borde ta men det kan jag skriva om du är intresserad. Du kan även ha endometrios som spökar.

 • Noa
  20 juli, 2017 at 01:17

  krya på dig

 • Lilla jag
  20 juli, 2017 at 10:21

  Kanske kan de här hjälpa dig: http://www.odenplansnaturhalsa.com/?s=h%C3%A5ranalys

 • Sara
  20 juli, 2017 at 11:25

  Jag tyckte att de första menstruationerna efter förlossning var vidriga. Mängder med blod och så ont innan att man trodde man skulle föda barn igen. Men det blir lite bättre för var gång som går inser jag. Själv kör kag natural cycles då kroppen inte fungerar med kopparspiral eller hormoner. Kämpa på!

 • Stealth
  20 juli, 2017 at 14:02

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • Malin
  20 juli, 2017 at 14:19

  använd progesterall

 • Jenny
  20 juli, 2017 at 15:21

  Hej.
  Förstår att du få många tips. Men här kommer ett till; mitt absolut bästa tips gå till någon som är certifierad på akupunktur.
  Vänlig Hälsning

 • Filip
  20 juli, 2017 at 15:54

  Är det sant att du o din familj är Romer? Hört flera som sagt det.

 • Wurgler
  20 juli, 2017 at 20:51

  Hej Katrin, eftersom allas kroppar är olika reagerar man så olika med. Jag vet hur du mår TRO mig! jag har även träffat endokrinolog på KS efter många omgångar med specialister etc.. kom vi fram till att försöka förhindra mig från att få ägglossning. Jag fick börja använda cerazette kombinerad med antidepp (hatar antidepp)!!! Hur som helst, tanken är att föra så få hormoner som möjligt i kroppen. Cerazette är en gestagent p-piller (läs på fass). Jag har själv tre söner och enda sen första graviditeten har mitt liv präglat kring hormoner. Jag har lärt mig att inte bli arg, jag har begärt svar och rätt medicin istället för antidepp piller etc etc jag har pratat om att ta bort äggstockarna men inser att det finns så lite forskning att ingen vet svaret kring kvinnans hormoner och mens.

 • Stealth
  20 juli, 2017 at 21:40

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • L
  20 juli, 2017 at 23:08

  Hej, finns en bra gynekolog på Danderyds sjukhus som heter Helena Kopp Kellner. Hon är superbra och kan säkert hjälpa dig.

 • FT
  21 juli, 2017 at 14:05

  Du har inte endometrios?
  Ät Neovletta och ät ihop dem – alltså uteslut mens.