Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det absolut värsta i mitt liv just nu är att mina jobbiga hormonbesvär går ut över barnen. Jag har dåligt tålamod och kämpar som fan för att inte vresa och brusa upp över skitgrejer. Men jag kan inte kontrollera mig och när lilla gulliga Rambo säger samma sak tjugo gånger vreser jag "Jaaaaaaa, Rambo jag ser". Eller när min fina Ringo vill visa mig en spark med bollen för hundrande gången "Jaaaaaa jag ser". Sen får jag så dåligt samvete. För de är ju så bedårande de små ljuvliga barnen och jag hatar mig själv för att jag inte kan kontrollera mig. I alla fall. Idag börjar jag med yaz. Ringde en av de som ni tipsat om och jag började faktiskt gråta när hon beskrev hur jag känner. Hon var ett proffs. Äntligen någon som fattar precis. Jag provar det här nu. Annars blir det premalex. Avslutade dagen med att göra chokladbollar med Ringo när de andra två somnat. Så mysigt han är så fantastiskt. Och jag klarade hela baket från början till slut utan att vresa en enda gång! Nu sover jag med. Godnatt.

You Might Also Like

 • carro
  18 juli, 2017 at 23:22

  Cipralex e urbra mot pms. Jag har testat Cipralex mot depression och pms. Cipralex är samma verksamma substans som Premalex, fast man tar dem varje dag ist. Toppen mot depression och pms och väldigt milda biverkningar, jag vet, har testat allt vad ssri heter. Gick tom ner i vikt av dem! Lycka till om det blir Premalex/Cipralex??

 • adele
  19 juli, 2017 at 01:51

  Tantkropp!

 • G-T
  19 juli, 2017 at 08:09

  Va bra att du tar tag i i dina problem tycker jag, och att du skriver om dem är ännu bättre, för jag tror många tjejer tror de e ensammast i hela världen om det här – varför ska vi inte snacka om hur vi faktiskt KAN må om vi tar hjälp?

 • K
  19 juli, 2017 at 08:55

  Ensammast i världen!? Bland över 3 miljarder kvinnor!?

 • Ia
  19 juli, 2017 at 09:30

  Kör Premalex nu på direkten istället. Superba! Livet åter å snäll mamma igen! 😀

 • Sara
  19 juli, 2017 at 14:40

  Förstår ? tycker du är en toppen mamma, hoppas det går bra med tabletterna (skriv gärna). Många har samma problem.

 • Nina
  1 augusti, 2017 at 13:07

  Alltså, måste slå ett slag för Premalex. Så underbart! Dessutom kan jag ta det i bara några dagar just när det behövs. Skönt att inte behöva äta jämt/länge. Do iiiit om inte Yaz funkar!

 • Hormongelvete
  3 augusti, 2019 at 05:29

  Pmds är ett jävla helvete på jorden! Halva månaden går åt pmds/mens. Och jag som får mens var tredje vecka har ca 3 dagars bra mående! Det är hemskt orättvist.