Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej så den där p-ringen åkte plötsligt ut. Jag kan inte annat än att tolka det som att min kropp inte vill ha den där, jag har ju inte mått så bra med den precis… jag funderar nu på att testa yaz. Någon som har erfarenhet av dessa? I samband med att ringen gled ur mig fick jag mens såklart så jag skulle vilja mula i mig söta saker men vägrar såklart. Jag håller inte på med sånt onyttigt trams. Så hittade jag den här burken i kylen. Det var länge sen jag åt den här chokladkrämen med sked. Den är så overkligt god. Ni måste köpa hem den. Den påverkar inte ert blodsocker och barnen märker inte skillnad på den och Nutella. Dagens tips. Nu ska jag ta två alvedon och fortsätta kampen mot stabilisering av mina hormoner. Inte kul alls. Lägger länk i min profil.

You Might Also Like

 • Charlotte
  17 juli, 2017 at 16:54

  Bytte till Daylette som innehåller samma hormoner som Yaz för 3 månader sedan, vilket är det bästa jag har gjort!
  Från att ha ett helvette varje månad med humörsvängningar, uppblåsthet, mensvärk och allt vad PMS heter i flera år, så har mår jag nu prima. Allt är som bortblåst och har inte haft mens på 3 månader, SÅ BEFRIANDE!!! Rekommenderar dessa starkt 🙂
  (Kan tillägga att jag dock inte har några barn om det är av vikt)
  Kram!

 • Linn
  17 juli, 2017 at 17:34

  Kan tipsa om progesteronkräm för att få ordning på hormonerna och menscykeln. Kan lindra PMS också. Det gjorde susen för mig både inför graviditet och efteråt. Läs gärna mer på http://www.hormoni.se
  Där finns mer info. //Linn

 • Lina
  17 juli, 2017 at 18:23

  Röstar för sterilisering – världen behöver inte fler ADHD-ungar

 • G-T
  17 juli, 2017 at 21:23

  ADHD individer:Det är de mest kreativa människor jag känner, förutsatt att de kommer till insikt med hur de ska hantera den extra gåva de fått.Det har många vittnat om som är drabbade.Du med dina kommentarer är ju bara genuint elak och jag har så svårt att se vitsen med det. Vore jag du skulle jag fundera över din egen bokstavskombination istället….Med det vill jag säga att vi kan, om vi letar, sätta diagnoser på varandra allihop om vi e petiga – va d nu ska tjäna till…De allra flesta har ett par gener som är annorlunda på nåt sätt.

 • Bath
  17 juli, 2017 at 21:47

  Usch vad är det för människor som är så fruktansvärt elaka. Hur kan man få ur sig så mycket skit. Lina vem har gjort dig så bitter. Stackars lilla människa.

 • Mary
  17 juli, 2017 at 22:05

  Käkar Yaz och har gjort i flera år. Jättenöjd! Ingen pms. Mens i 3 dagar. Ingen mesvärk. Dock förstår jag inte varför du eller mannen inte steriliserar er? Läkare avråder starkt från att göra mer än tre snitt.

 • Nina
  17 juli, 2017 at 23:37

  Har nu ätit magnesium i ert halvår. Bästa tipset mot pms. Mot fler barn funkar ju kådis perfekt, då slipper du hormonerna.

 • E
  18 juli, 2017 at 17:23

  Åt Yaz, inget för mig. Blödde hela tiden nästan i tre månader. Men vi är alla olika!!