Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag steker squash, Alex är ute och grillar kyckling. Ibland kikar jag in i vardagsrummet där sitter han. Lilla Buddha. I den fina soffan från @melimelihome.se

You Might Also Like

 • Kim
  16 juli, 2017 at 21:26

  Hej världens hetaste Katrin! Jag måste bara säga att du behöver absolut inte banta mer eller nåt sånt, du ser sjukt bra ut, jag menar, sjuuuuukt bra ut, alla mina 3 systrar är så himla avundsjuka på dig, precis som alla andra tjockis kärringar är. Jag såg ditt inlägg om vikten o tänkte hoppas hon inte tar bort det men i dagens samhälle är det svårt att yttra vissa saker.

  Speciellt svårt är det när världen styrs av odrägliga tjockis feminister. Det handlar bara om en enda sak o det är avundsjuka. Du är mitt ideal när det gäller kvinnor o har varit de i herrans många år, dessa tjockis feminister är så himla sura över sina bilringar o bristen på förmågan att göra något åt det att så fort de ser en snygg o smal o framförallt hälsosam kvinna i sina bästa år så kokar de över o vräker ur sig en massa hemskheter.

  Saken är den att när dagen är över så går du hem till din man o har ett underbart kärleksliv men när dom går hem så sitter Börje där med en öl i handen o en ölmage stor som ett litet barn o är inte det minsta intresserad av att sätta på den gamla tjockis feministen o då tänker dom nähä då kanske jag fixar någon annan o ersätter dig men så ser dom sig i spegeln o minns varför dom nöjde sig, de kunde helt enkelt inte få nåt bättre. Tjockisar är ohälsosamma, så är det bara, BMI är inte o leka med, de klarar helt enkelt inte av att se någon göra de hela så mkt bättre än dom själva.

  Fortsätt vara precis den du är för du är helt jävla underbar o utan tvekan den sexigaste tjejen på stan.

 • Carro
  17 juli, 2017 at 02:47

  Shit vilket konstigt inlägg. Som om alla gör aktiva val. Vissa kanske mår riktigt riktigt dåligt och är deprimerade och tröstar sig med mat. Det hjälper inte då med att kalla dem fetton och äckel etc. Försök att se lite till människan och var inte så förbannat ytliga. Självklart i dem bästa utav världar så är alla hälsosamma och ”smala” men tyvärr så är inte samhället utformat så och det är en klassfråga. Och remember, det är farligt att vara för smal precis som det farligt att vara för tjock.
  Stop hating!

 • Ut
  17 juli, 2017 at 08:51

  Att det är en klassfråga är bara en dålig bortförklaring!

 • Carro
  17 juli, 2017 at 16:06

  Det är inte det! Sätt in dej lite i frågan bara…

  Hursomhelst så är det ju en generalisering.
  Men tror att dem flesta ändå förstår att det är så.

 • Hg
  17 juli, 2017 at 16:36

  Svindyrt att köpa alla mat som krävs för att bli fet.

 • J
  18 juli, 2017 at 19:52

  Är det bara jag som reagerar på att en fyra månaders bebis ligger själv i soffan utan tillsyn ? eller förlåt blir tittad till ibland ?

 • Carro
  23 juli, 2017 at 03:05

  @J
  Ja det är bara du,

  Som är dum i huvudet….?