Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den är så snygg man vill bara pryda hela köket med våra nya produkter, Gustaf @gustafboman, Cissi @cecilianorrbom och jag själv vi är genier! Det är den finaste produkten på hyllan i mataffären och nu kör vi kampanj på Rambos favoritsmak äpple och kanel. 39 kr och ni har länk i min profil. Ps. Jag skulle vilja lansera mina produkter i Tyskland. Finns det någon svensk/tysk som är sugen? Mejla mig i så fall. [email protected] @cleaneating.se #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • uni
  14 juli, 2017 at 15:53

  Hur gick det med lanseringen i USA? Blev det succe?

 • Kee
  14 juli, 2017 at 16:11

  Måste vara jobbigt att ALLTID gå och vara missnöjd med sin vikt och utseende som KZ. Verkar så…dränerande . Utseendehets gör bara illa, inspireras av Stina Wollter och andra istället, DE blir man genuint glad av!

 • mass
  14 juli, 2017 at 20:26

  Du ser fet ut .Borde du inte banta?

 • J
  15 juli, 2017 at 08:25

  Är så oerhört tacksam över att du inte har fått flickor!!! Och hoppas innerligt att dina pojkar växer upp med ett hälsosamt sätt till mat och kroppssyn!! Beklagar från djupet av mitt hjärta över din syn över din egen kropp.

 • Smulan
  15 juli, 2017 at 09:03

  Men ge er! Katrin får väl forma sin kropp precis som hon vill, jag skulle inte heller nöja mig med en halv fläbbig kropp efter graviditeten, klart man vill vara fit och tajt om man kan. Det finns väl ingen bättre känsla än att få tillbaka en stark och smidig kropp efter att ha kånkat runt på en massa tunga extra kilon, kroppen läker dessutom bättre och man minskar risker så som inkontinens, ryggproblem mm. Väldigt ofeministiskt att ge sig på Katrin! Skönt att se en blogg där alla kommentarer får vara kvar oxå, istället för bara de kommentarer som smeker bloggarens ego, som vissa andra bloggare som inte tål att bli emotsagda.

 • Less is Less
  15 juli, 2017 at 11:01

  Själv undviker jag Östermalm. Då slipper jag se: Backslicks, quiltade jackor, opererade/botox/fillers ansikten, anorektiska kvinnor … Den mest vidriga stadsdelen i Stockholm alltså

 • smulan
  15 juli, 2017 at 13:15

  Haha. Älskar hur Katrin skiter i allt och alla och bara kör sitt race. Hon är en riktig sopa vad det gäller kroppsideal men satan vad hon drar in pengar på det.

 • Manwill
  15 juli, 2017 at 18:03

  Vilket självupptaget och meningslöst liv du verkar leva.

 • Ninni
  15 juli, 2017 at 19:51

  Ojojoj desperat?