Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Njuter av min terass. Värmer min mage som värker. Börjat dagen med Ipren och alvedon varje dag nu i en vecka. Sjukt det här med hur man ska må efter en graviditet. Jag tror att det blir värre efter varje barn. Får stor respekt för kvinnor som fött många barn och samtidigt har en karriär för det är inte lätt. Mentalt. Var hos barnmorskan som sa att det inte alls är sex månaders väntetid på hormonspiral och att de gräver i varför barnmorska sagt så till mig. Jag skulle behöva en duktig gynekolog. Dr Stein är på semester till slutet på augusti fick jag veta. Tänk att det ska vara så svårt att få eftervård efter en graviditet i Sverige. Jag undrar om kvinnor har det likadant i resten av världen. Jag värmer vidare.

You Might Also Like

 • augusta
  14 juli, 2017 at 12:02

  Ja även kvinnor i u länderna, får säkert bättre vård. Din knäppskalle!!!

 • Charlotta
  14 juli, 2017 at 15:25

  När jag fick satt in hormonspiral 33 år gammal blev jag förbannad för att ingen hade introducerat dette underbara preventivmedel för mig tidigare! Hört att ca 10 % får smärtor av homonspiral men det har aldrig jag fått och biverkningarna är så att säga 0. Jag skulle ha pushat för att få det tidigare om jag vetat hur bra det fungerar!

 • Laila
  14 juli, 2017 at 16:03

  En hormonspiral kan du få insatt på vilken MVC som helst.
  Dom skriver ju bara ett recept som du hämtar ut och går till dom för tt få insatt.
  Hormonspiral är btw the bästa som finns!
  Så jäkla skönt å slippa ha mens tex!
  Detta äckliga blödandet……….
  Jag har inte haft en enda biverkning av den. den är GULD!

 • Emi
  14 juli, 2017 at 16:31

  Lär dig andas och blåsa ut smärtan.
  Andas in och blås/andas ut i den riktning det gör ont..
  blås ut från kroppen.

 • Marie
  14 juli, 2017 at 17:57

  Jag svimmade av smärta i gynstolen vid insättning av spiral. Efter 1 veckas lidande togs den bort. Trist då det annars är ett utmärkt preventivmedel.

 • Karolins
  14 juli, 2017 at 21:37

  Återigen bevis på att du är fullkomligt obildad o verklighetsfrämmande. Jag har arbetat med Läkare utan gränser,KVINNOR dör i andra delar av världen. dör då det ALDRIG finns någon sjukvård. Finns det så ointelligenta personer som Katrin???

 • Irene
  14 juli, 2017 at 22:52

  Kopparspiral!

 • Elisabeth
  15 juli, 2017 at 00:41

  Jag är inte säker på att du behöver en gynekolog. Dina problem har bottnat i annat som ingen läkare i Sverige kommer hjälpa dig med. Att käka Ipren är lika som att gräva sin grav varje dag med liten spade. Du skulle behöva göra en ordentlig titt på dina blodvärden, på vitaminer, mineraler och mikroelement. När det spökar i kroppen så finns det alltid en anledning till det och det du gör är att du lindrar symptomen men aldrig kommer nära problemet. Är du intresserad så skriv till mig, du har min mailadress.

 • adam
  15 juli, 2017 at 00:42

  Var rädd om dig!

 • Lilla My
  15 juli, 2017 at 09:53

  Vad hände med Natural Cycles?

 • Anna
  15 juli, 2017 at 16:58

  I Australien är de mycket bättre på eftervård av mamman än här!! Och minst lika bra med ungen? Fött två i Sverige och en i A.

 • Jessika
  25 juli, 2017 at 19:58

  haft massa problem med gynekologer, läkarhuset Odenplan är fantastiska
  De sa de kunde sätta in kopparspiral när min mens kommit (maj) och när jag ringde sa hon i reception hon behövde kontakta min gynekolog då hon inte hade tid förns augusti pga semester… Hon ringde mig på torsdagen och på måndagen sattes den in. De har fantastisk hand med sina patienter