Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Som vanligt efter att man har varit på en semester blir man ombedd att svara på enkät om semestern. Som vanligt gör jag det hellre här och delar med mig till er alla. En vecka på Mallorca – Sunwing – Lollo och Bernie inkluderat. Totalkostnad ca 50 000 kr. Då inkluderas flyg, boende och buffé. Jag hade inga förväntningar förutom att jag efter snabb överslagsräkning: Flyget ca 10 000, 40 kvar delat på sju nätter landar på 5714 kr per natt inklusive helpension i form av lågkvalitativ buffé. Mat per dag ordinarie pris är 650 kr per vuxen barnen äter gratis så vill man hellre räkna på rumspris utan mat så landar man på 4414 kr per natt då utan någon mat. Som man föredrar. I rummet ingår inte städning det tillkommer en kostnad om man vill ha det. Då svabbar inte städerskan golvet utan det är klibbigt hela veckan och man går gärna inte barfota på det alls. Sängarna är av normal standard kuddarna är inte stenhårda utan helt ok. AC:n går ofta sönder och låter som en traktor som startas, gasas och sen lägger av. Om och om igen dygnet runt. Man får aldrig en tyst sekund på rummet men det är i linje med resten av anläggningen då den proppats med så mycket folk att man måste stå redo och armbåga sig fram prick 08.45 varje morgon för att få en solsäng vid poolen. Ett område som påminner mest om ett badhus där dryck serveras i plastglas och kaffet smakar te. På barnklubben erbjuds barnen en syssla och det är att göra pärlplattor. Någon planerad aktivitet om dagen går att boka men då kostar det 7Euro per barn. Barnklubben är usel. Ving hänger upp detta koncept kring två maskotar och de har ni själva kritiserat här på min insta. Kan dock känna att Lollo ser lite gladare ut än Bernie. Jag har rest en del i mitt liv. Det bästa hotellet jag varit på för mig och för barnen med grym kids club är Ritz Carlton i Dubai. Vill man åka dit en vecka i juli kostar det nästan lika mycket som Vings Calabona. Det är väldigt sjukt. Då ingår inte flyg och Norwegian flyger inte till Dubai i juli så det kanske var en dålig jämförelse men att hitta ett hotell för 4414 kr per natt med en bra kids club är inte svårt. Då pratar inte personalen svenska? Det är inte ett problem för mina barn. @vingresor

You Might Also Like

 • Annika
  9 juli, 2017 at 14:59

  Vi har bott på sånt ”barnhotell” en gång, då med Fritidsresor och Bamseklubben. Hotellet i sig var skitbra och personalen som roade barnen gratis likaså. Bamseklubben var ingen hit dock och vår då femåriga dotter ville knappt gå dit.
  En gång och aldrig mer för vår del.

  Ps Dubai i juli är onödigt varmt, kan bli uppåt 45-50 grader Ds

 • S
  9 juli, 2017 at 16:03

  Håller me, barnklubb för mig är att barnen får roa sig med andra barn och vuxna 2-3H på dagen. Inte att jag som vuxen ska hoppa längst fram i barndiscot. Kommer ihåg hur spännande det var att vinka av mamma när jag var liten.

 • Stealthpharmacy
  9 juli, 2017 at 16:05

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • Stella
  9 juli, 2017 at 17:29

  Det är tämligen enkelt att förstå skillnaden på dig och Amanda Schulman. Hon har en stil och en säkerhet du saknar. Hon behöver inte gå ut och prata om kroppsideal, hon bottnar i sig själv och innehar en intellektuell spänst. Hon tar ansvar för sina barn, sina döttrars framtid och mular dem inte med sjukliga viktideal. Nu har du bara söner, och det är en oändlig tur. Lägg av med dina viktideal och koncentrera dig på vettiga saker i din blogg. Det finns ju massor av begåvade saker att skriva om och du är ju inte dum i huvudet. Gör om, gör rätt….

 • Alice
  9 juli, 2017 at 17:38

  Stella, smaken är som baken.. Personligen föredrar jag Katrin alla dagar, om jag nu måste välja – systrarna Schulman upplever jag som skvatt galna av hybris, enormt dubbelmoraliserande och tämligen världsfrånvända.. Just sayin.

  Ps. Värre ideal att INTE bry sig om sin hälsa inför sina barn.

 • Stella
  9 juli, 2017 at 18:08

  Alice, Du får gärna ta parti för Katrin om du vill det. Men att mula flickor med ideal om kroppsvikt får du väl ändå hålla med om känns lite passé år 2017. Vi ska väl inte försvåra för flickor och unga kvinnor. Det är ju oansvarigt. Jag tycker nog ändå att Amandas flickor är självständiga och tänkande varelser som inte ger en penny för utseende. Det är fint tycker jag. Hepp

 • sia
  9 juli, 2017 at 18:51

  Vad pratar du om Stella?
  Känner du ”Amandas flickor”????
  Det är två små tjejer och en kille, är dom ”självständiga o tänkande varelser som inte ger ett penny för utseendet”???
  Läste du hennes blogg? Lyssnar du på Podden?
  Du svamlar Stella.

 • Maria
  9 juli, 2017 at 18:51

  Jag har en teori som jag absolut INTE vet om den är sann men blandat med egna erfarenheter har jag kommit fram till den.
  Jag tror såhär att ni som kanske hör till den högre inkomstklassen väljer en högre standard när ni tex ska ut och resa. Ni köper det lite lyxigare alternativet, vilket tyvärr ofta är rena besvikelsen.
  Vi har tex varit 4 pers all inclusive på mallis för 27500kr och ALLT det du skriver om har varit toppen och vi är rätt kräsna typer.
  På vår senaste 1 månadsresa till Thailand var vi sjukt besvikna under 5 dagar …och de var de 5 dagar vi bodde på ett lyx hotell. De hotellet var fasen heelt sämst på allting.
  Bara för skojs skull kan ni prova att välja bort lyxen nångång och se vad ni tycker.

 • Stella
  9 juli, 2017 at 19:02

  Som sagt Alice. Jag tycker om Amanda Schulman och Alex också för den delen och det har sin förklaring i att jag tycker om människor som bottnar i sig själva och som tar ansvar för sitt skrivande. Det är bra, det är stilfullt och det är stort.
  Ha en fin kväll nu….

 • J
  9 juli, 2017 at 19:51

  @Stella – du gillade Amandas kosttillskottspiller hon försökte mygla på kvinnor?

 • Livia
  9 juli, 2017 at 20:18

  Amanda Schulman herrejösses – och Anita Schulman – vilka pinsamma fotomodell-wannabes båda två. Och de där ”hälso”-pillrena man läst om, humbug, bara humbug. Pillrena visar också vilka låga tankar de har om sina läsares fattningsförmåga, usch usch.

 • Stella
  9 juli, 2017 at 22:46

  Gillar inte LCHF heller som en del människor litar stort på. Det gäller att vara selektiv. Menar bara att Amanda Schulman är trygg i sig själv och det är alltid fint med sådana människor.

 • Anna
  10 juli, 2017 at 09:05

  Jämför Amanda Schulman med genomsnittskvinnan så är hon medfött vackrare i ansiktet, längre och kan äta mer utan att tvingas hårdträna för att hålla sig smal. Jag är likadan och vet att det då är väldigt enkelt att inte hetsa kring vikt. Har man dessutom konnektions i överklassen så vet man att det går att både banta och göra diverse ingrepp utan att tala högt om det. Katrin däremot: superkort, lägger lätt på sig vikt och har gjort till sitt varumärke (inte bara personligt utan företagets som hon lever på) att kämpa med vikten. Många med viktproblem hatar Katrin men de kanske skulle fundera på om Amanda verkligen har ett bättre inflytande med sin smala kropp.

 • Bella
  10 juli, 2017 at 10:29

  Amanda Schulman – vacker på både in- och utsidan.
  Katrin – ful på både in- och utsidan.

 • Emma
  10 juli, 2017 at 12:02

  Kom precis hem från en vecka på biomar Grand resort & spa på Mallis. Grym service, grymt för kidsen. Skit i charteralternativen och boka själv med hotellet för bättre rumskategorier.

 • Mee
  10 juli, 2017 at 14:00

  Identifierar ni er verkligen med de här mediekvinnorna?? Kanske dags att börja tänka lite självständigt, ni ÄR väl vuxna kvinnor…? Elaine Eksvärd gillar jag.Verkar jordnära, bloggar inte om en massa trams (som 90*/* av de flesta andra) och lider inte av hybris….

 • Petra
  10 juli, 2017 at 18:43

  Katrin är uppenbarligen mkt ”vackrare” innanför skallbenet än hönset Amanda. Bådr hon och maken är MKT noga med att föreläsa om ideologier och ismer men lever själva på motsatt vis. Inte trovärdigt och ganska ointressant. Katrin är inte klassiskt svensk, ursäktar sig inte och hymlar inte med vad hon tänker. Det skullr jag hellre vilja ha som förebild för barn än en tydligt ointelligent, lismande wannabe-adel.

 • s.a
  11 juli, 2017 at 11:51

  Semesterresa, 50.000? Har ingenting till övers över klagomål gällande lyxproblem!

 • Cora
  11 juli, 2017 at 12:28

  Cred till Vingresor!!!

 • Charterhäxan
  11 juli, 2017 at 18:25

  Kan ni hålla er till ämnet? Katrin kritiserade Vings koncept och det gör hon på sin egen blogg istället för att fylla i en blankett som sedan slängs. Varför blanda in Amanda Schulman som väljer Gotland i sitt fina hus under sommaren? Klart hon vill vara där.

  Jag håller med Katrin, alldeles för mycket folk och ”krig” när alla vill ha ”sin” plats nära barnpoolen, även om just det gäller de flesta charterhotell.

  Städ mot kostnad och extra betalt för barnaktiviteter är dåligt och bra för alla att veta. Dock hade våra barn (5 st) lekar vid poolen i alla år och det uppskattades av både barnen och oss, det tog en halvtimme och vi bevakade dem alltid. Men det har varit mycket dyrt sedan jag fick barn 1985 men ändå roligt.

  Katrin, det är jättebra att du summerar/utvärderar dina semestrar så familjer kan se och därmed välja ett billigare alternativ. Så gjorde du med fjällen också och det är toppen!

  /Från en som jobbat i flyg/semesterbranschen

 • Hanna
  11 juli, 2017 at 18:37

  Jättenöjd med Ving, både hotell och mat var toppen! Håller dock med om Lollo och Bernie..förutom showerna på kvällarna, dom var jättebra för familjen!/Hanna

 • M
  12 juli, 2017 at 00:13

  Tror att du skulle gilla Vings koncept O.B.C som finns på fyra ställen, bra mat, lugnt, snyggt, ingen trängsel trots mycket folk, rent och fint! Bra grejor för barnen, men liksom inte mitt i centrum av allt… toppen!

 • s.a
  12 juli, 2017 at 00:40

  Alla ni storstadsbor som ständigt reser utomlands med era ungar? Ni hinner faen inte komma hem förrän ni sittet på ett plan o ska utomlands igen? Till denna trängsel av allting, överallt. Försök lära er att det enda barn behöver är att bli sedda, att få tid med sina föräldrar o det kan vara att tälta i skogen o grilla korv, sitta o prata i en skön soffa, sitta på ett golv med dem o leka med deras leksaker, laga god mat tilldammans eller baka, det är sådant de kommer att minnas som vuxna o inte detta djävla resandet utomlans oavbrutet
  Vems skull reser alla kändisar för?? Inte ungarnas i alla fall utan det är väl hårt tryck o en kändistävlan om att vi var minsann där o där o där i sommar. Den som tänker på barnen o deras framtid borde istället investerst i värdepapper åt barnen för barn som är födda de senaste åren kommet inte att kunna få någon pension övethuvudtaget det hade varit bättre för ungarna än att föräldrar konsumerar upp pengarna på ren lkonsumtion. Synd att det är så viktigt för ungarnas föräldrar att pressas till att visa upp sina resor i media för att försöka hålla sig på toppen. i kändisvärlden.

 • Nothing but the truth
  12 juli, 2017 at 08:55

  s.a, så bra skrivet.Har själv reflekterat över detta. Skrattframkallande ?

 • G-T
  12 juli, 2017 at 19:00

  Va ska man annars skriva om på fejan och i bloggarna? Den största anledningen till att jag inte nyttjar det mediet. Känns inte som jag. Och framför allt skylta med att man ÄR är på semester – Jag skulle föredragit att skriva om det i efterhand – men det är bara lilla jag det….Känns inte som om det vore relevant att alla skurkar vet om att jag inte e hemma just nu, liksom….Annars tror jag man helt enkelt är olika och spenderar sina pengar olika. Har olika mål med livet och tur är väl det?Men skänk gärna en tanke eller mer om du har, till de barn vars föräldrar inte har råd. Stötta diakoniverksamheten där du bort med lite pengar som de kan fördela bland behövande, det gör stor skillnad för någon annan!

 • Grace
  14 juli, 2017 at 08:10

  KATRIN Det handlar INTE om att skryta om vad resan kostar, för att visa att man är bättre?eller?
  synd att du inte frågar oss på bloggen först?vi reser för 2400kr /en vecka