Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är väldigt stolt över mitt knäckebröd. Det är inte bara nyttigt och gott det gör även att man håller sig i form. Jag har nu gått ner lite över 20 kilo på fyra månader och när jag tänker efter så har jag gjort det på mitt knäcke. Nästan varje dag har jag ätit en macka med ägg, avokado, kalkon, grönsaker eller bara smör. Har man koll på sina kolhydrater är det knappt någon alls i en skiva. Bryr man sig om kalorier är det ca 160 i en hel skiva. Efter sommaren blir min högsta prio att få alla icor i landet att sänka priset på vårt knäcke så ni får möjlighet att äta det lättare. Vi har ju sänkt vårt pris till ICA så nu får de faktiskt sänka till er också. De får faktiskt vara lite snälla mot oss småföretagare för annars går vi under. Men tänk att vi hela tiden överlever. Ni som försökt starta eget förstår ni andra inte. För mig som har koll. Det är helt otroligt att vi överlever allt. @cleaneating.se @cecilianorrbom @kzcleaneatinginc Emelie, Ken, Ewelina mf. Det är helt otroligt att vi överlever vilka fighters vi är. Jag blir tårögd när jag tänker på det.

You Might Also Like

 • lcc
  9 juli, 2017 at 13:01

  Isabella Löwengrip har tydligen lyckats!

 • U
  9 juli, 2017 at 14:37

  Vadå överlever? Du spenderar ju på allt, resor/saker/hus etc!?

 • Stealthpharmacy
  9 juli, 2017 at 16:06

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • Mee
  9 juli, 2017 at 16:50

  Gamla hederliga finncrisp duger bra det också, och så mycket billigare! Renée Voltaire är att föredra också även om hennes varor är minst lika dyra…..

 • Maria
  9 juli, 2017 at 19:16

  Ingen enda mänska i världen Katrin Zytomierska går ner i vikt av ett knäckebröd!!!!! Dummare än dummast är du om du tror att du kan manipulera och lura i människor detta!!! Och ännu dummare är alla tjockisar som går på skiten!!!

 • E!
  10 juli, 2017 at 00:00

  Om du bara kunde sälja knäckebrödet på Amazon UK skulle jag bli stammis!

 • Ewa
  10 juli, 2017 at 12:32

  Inget bröd för mig, jag vill inte bli så plufsig.

 • Mee
  10 juli, 2017 at 13:53

  Ewa, man blir inte plufsig av frön….

 • Eline
  11 juli, 2017 at 12:45

  Men alltså TÄNK vad du skulle tjäna pengar på alla oss glutenintoleranta om du började tillverka produkter som inte innehåller spår av gluten. Utbudet vi kan välja på är rätt trist. Såå… tror att vi skulle storma till butiken och köpa dina grejer om vi kunde.