Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När man har många barn så handlar ens liv mycket om planering och framförhållning. Man kan liksom inte bara gå upp på morgonen och tro att man ska komma ut på mindre än en timme. Men jag älskar att sova. Och mina barn älskar att sova. Till och med den här lilla bebisen lät mig sova till 10.45 idag. Från 22 sov han med två matstopp inatt. Okej så jag har preppat allt inför morgondagen. Tvättat mig, fönat mitt hår, lagt fram kläder till alla, packat badkläder, brillor, solhatt, kepsar, solkräm allt är klart! Tänker at jag väcker killarna 9.45 och 10.10 sitter vi i bilen. Jag mår bättre ni märker! Inte ont alls längre. Inte i magen inte i ryggen inte någonstans. Känner mig även väldigt glad! Ingen nedstämdhet eller inre panik. Vreser inte, grymtar inte. Det är bra. Kanske den här p-ringen kan bli min grej ändå. Har inte fått någon blödning heller. Och jag går ner i vikt. Nåt gram i veckan men hey ner går jag. Imorgon är Falke fyra månader och jag har fem kilo kvar till vad jag vägde när jag blev gravid. Så… its all good. Godnatt!

You Might Also Like

 • thea
  8 juli, 2017 at 00:31

  Ursäkta frågan men har du och Alex separerat?
  Och btw. Katrin, du har inte MÅNGA barn du har tre!! Det kanske känns som en hand full just nu men det är inte många barn 😀

 • amandas
  8 juli, 2017 at 07:30

  Undrar också om ni gjort slut,för han verkar ju inte alls bry sig om familjen. Du sliter och han hjälper dig inte. Säga vad man vill om bingo men han verkar ändå vilja vara hjälpsamma pappan.

 • Anna
  8 juli, 2017 at 11:17

  Varför är ni så säkra på att Alex har semester? Han kanske gick till jobbet flera timmar innan resten av familjen vaknade?

 • Irene
  8 juli, 2017 at 16:42

  Wow bra jobbat !

 • Stealthpharmacy
  8 juli, 2017 at 21:22

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • Khajuraho
  8 juli, 2017 at 22:33

  Får de inte ens äta frukost innan du kastar in dem i bilen??