Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså de här två… de är så sjukt överbeskyddande av varandra det är inte klokt. Aha så kom Ringo upp på rummet och berättade att en pojke spottat på honom. Rasande gick jag till pojkens föräldrar har aldrig varit med om att Ringo skulle bråka med någon. Eloge till pojkens pappa som skötte det hela som en polis i förhör. "Vad gjorde du?" "Vad säger man då?" Och så vidare… Han var van och hade värsta grymma taktiken. Sen möter vi pojken i buffén jag och Rambo. Rambo utbrister "DÄR!" Och pekar på pojken så alla runt omkring stannar upp. "DÄR ÄR POJKEN SOM SPOTTADE PÅ MIN STOREBROR". "Ja ja det är utrett nu.." försökte jag fösa vidare Rambo mot glassbuffen men icke. "Mamma, DÄR är han", Rambo stod och pekade och gjorde sin argaste min. Ser framför mig hur han om några år kommer ge någon som skadar hans storebror en högerkrok. Minst. Shit mitt jobbiga liv har inte börjat än… och så den minsta också… bevare mig väl..

You Might Also Like

 • Carolina
  30 juni, 2017 at 21:00

  Vilken skatt Katrin! De är ju helt otroligt fina, dina killar!

 • G-T
  30 juni, 2017 at 21:50

  Å sen den tredje på det ja:-) BTW när kommer lillasystern?
  hon som kommer och få de andra tre på knä,menar jag:-) muhahahaha……. 😉
  Så roligt att höra att de tar hand om varandra sådär.Och får lära sig vad som är rätt och fel och hur man behandlar varandra och sin omgivning. De är vana att vara med i olika sammanhang och i olika miljöer, de träffar väldigt många olika personer som är på olika sätt. Jag tror det är berikande för dem.Det lär dem en tolerans mot andra men att bli spottad på? Va sjutton?Och farsgubben liksom, inte ett dugg förvånad heller… tror du kan simma lugnt Katrin…

 • Sats
  1 juli, 2017 at 07:50

  Tyvärr Katrin är du den spottande pojken i vuxenvärlden,och det vidrigaste är att du aldrig sagt förlåt till alla dina mobbningsoffer.

 • C.V
  1 juli, 2017 at 16:17

  Allvarligt, när tvåan var nykläckt och de första bilderna kom tänkte jag advokat, mvh Claire Voyant.

 • Iia
  1 juli, 2017 at 17:09

  Hej Katrin
  Tänkte fråga dig om du vet om man kan köpa ett par timmar att fota med bingo
  Min pojkvän är fotograf och jag skulle vilja köpa det till hnm när han fyller år den 17 juli hade tyckt det va lite kul han hade nog blivit lite snopen om jag hade tagit hnm dit 🙂 har skrivit min mail givetvis om tid finns jätte tacksam för svar vart jag kan ringa o fråga Med vänlig hälsning, iia

 • wilma
  1 juli, 2017 at 17:59

  Stackars Ringo. Det borde väl räcka att han blir mobbad i Stockholm!!!

 • G-T
  1 juli, 2017 at 21:34

  Wilma: Om du ”vet” att han blir mobbad som du påstår – hur agerar du mot det? Finns du i hans närhet och tiger om det så är du precis lika medskyldig.Är du mamma i närheten så kan det lätt vara dina barn nästa gång… Det svänger väldigt fort ska du veta i den här åldern.Men förmodligen så är du ingetdera utan bara ännu ett nättroll som gillar att sprida skit!

 • Jenny
  1 juli, 2017 at 22:36

  Ohhh gulle!älskar sättet du skriver på! Får mig alltid på.bra humör ?

 • amandas
  2 juli, 2017 at 08:07

  G-T hur kan du sitta och kalla någon för nättroll bara för att denne säger sin mening och du befinner dig på en blogg som innehavaren sprider skit och grov vuxenmobbing på. Fan för korkade vuxna. Ajjö

 • G-T
  2 juli, 2017 at 12:35

  amandas: Jag är överviktig själv men inte så skitviktig för världen att jag inte insåg att Katrin sparkar lathögar som mig i röven för att vi ska vakna upp och fundera över vad vi stoppar i oss – om du sedan (fortfarande) kallar det för ”mobbing” så undrar jag vad som rättfärdigar att vuxna människor sedan ger sig på hennes barn för det?Det är liksom inte det jag hajar!

 • Y
  2 juli, 2017 at 15:46

  Bra G-T!

 • luba
  2 juli, 2017 at 16:36

  Varför agerar inte föräldrarna till de mobbande barnen?
  De vet ju.

 • Mitt Liv 2.0 "From fluffy to fit"
  2 juli, 2017 at 16:47

  Härligt med syskonkärlek 🙂

  ”4 veckors rehab”

 • Stealthpharmacy
  8 juli, 2017 at 21:25

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]