Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ser ni vem jag är? En sån där gapflabbande emoji. Det är efter att jag läst era kommentarer om p-ringen. Jag FATTAR det är helt individuellt. Köpte muy forte tabletter en la farmacia. Coolt att de innehåller mycket koffein också. Ger P-ringen en månad i alla fall. Tack för att ni delar med er. Det är bara vidrig mensvärk och en släng av nedstämdhet jag överlever.

You Might Also Like

 • Mia
  30 juni, 2017 at 12:25

  P-ringen funkade skitbra på mig innan jag fick barn! Suverän – märkte inte av den alls. Sen födde jag barn, vaginalt, och ville efter det ha p-ringen igen. Då satt inte den lille jäveln som den ska längre. Inte så där, lite lätt ihop-tryckt som innan. Den trillade nästan ut. Gissa om jag blev deprimerad. Så – OM din p-ring sitter bra – var glad! Bara var glad! =) Välj gärna nån annan metod om den inte funkar humörsmässigt med hormoner. Men var jävligt glad för att den sitter bra……….

 • Nina
  3 juli, 2017 at 20:46

  Testa Premalex. Antidepp vid behov. Åt dem ett halvår några dagar vid mens och ägglossning, tar fortfarande vid behov men det var längesen nu. Bästa jag gjort åt min mordor-pms.

 • K
  4 juli, 2017 at 10:46

  Trodde du gjorde reklam för tandblekning…