Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså fy satan va de är gulliga mina små barn. Först nattar jag bebin genom att klappa honom över ögonen. Sen nattar jag Rambo genom att klia honom på ryggen. Båda somnar på två minuter max. Då tar jag ett glas rött med min mamma på balkongen medan Ringo kollar youtube och sen gosar in sig med Falke och somnar själv. Nu ska jag pressa mig mellan dessa två och sova… helt okej i alla fall. Ska bara tvångsmata Falke lite först. Godnatt!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  28 juni, 2017 at 23:45

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning.
  [email protected]

 • Netto
  29 juni, 2017 at 05:15

  Varför tvångsmatar man sina barn? Kanske därför han är så stor?

 • Susanne Edvardsson
  29 juni, 2017 at 07:55

  Tror verkligen inte att hon tvångs matar honom i ordets rätta bemärkelse. En matfrisk unge bara. O väldigt söt också.

 • Susodus
  29 juni, 2017 at 08:29

  Jo. Hon tvångsmatar honom. Det är bara för att han ska sova hela natten. Han har ju redan somnat. Då behöver han ju ingen mer mat. Undra på att han är övervuxen och fet. Sen undrar jag en sak. Har pappan dragit? Eller har han bara den goda smaken och inte vilja vara med på bild. Men morsan verkar ju var med hela tiden och hinka vin på kvällarna? Är det trubbel i lyckohuset? Någon som vet?

 • candy
  29 juni, 2017 at 08:36

  Tvångsmata skriver hon för att provocera så klart!

 • Anna
  29 juni, 2017 at 13:30

  Det är inte bara barnet som behöver amma utan även mamman, därav tvångsmatning.

 • Marie
  29 juni, 2017 at 15:55

  Jag älskar er knäppgökar o era lustiga kommentarer?