Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Du använder inte så mycket smink, va?" Nova är tillbaka. "Ehhh nä alltså jag sminkar mig om jag ska träffa folk annars skippar jag helst det". "Mmmm tycker mest att jag ser dig i mjukisbrallor. Inte som min mamma hon sminkar sig varje dag för att se fräsch ut". Jo men det är härligt att ha en tioåring hemma det får man säga. Bra i och för sig så att jag inte sunkar ner mig. Bingos talan är inte så stark längre liksom "Jag är graviiiiiiiid och skiiiiter i hur jag ser ut din jävla trögskalle. Men för all del prova gärna att tillverka en människa i din kropp och sminka dig samtidigt. Do it! Ba!". Okej så jag är fräsch idag. Sminkad, fräsch och uppklädd. Kör lunchen hukandes under kassabänken i Sturegallerian. Slöseri med ansträngning. Men jag har tagit åt mig av kritik på bloggen om att jag inte får jobba i linne som ni kanske märker. Jag lyssnar på er, på Nova, på Bingo ibland. JAG HÖR. #instacollage

You Might Also Like

 • Micki
  21 augusti, 2013 at 12:53

  Så fiiin du är!

 • Cornelia
  21 augusti, 2013 at 13:56

  Men äsch, du är ju superfin utan smink 🙂 Behöver inget!

  Själv har jag hittills inte haft problem att fixa iordning mig under graviditeten. Såklart jag är latare men ser ut som förut (minus vikten) hihi.
  V. 25 idag!

  XOXO,
  http://CorneliaNilssons.se, Shopping Stil & Ungmamma-blogg

 • Cecilia
  21 augusti, 2013 at 17:10

  Hej Katrin!

  Låg på stranden idag och lyssnade på din intervju i värvet. Du är HELT fantastisk som människa, jag känner mig så lik dig på många sätt.. Jag delar alla dina värderingar! Du är så jävla häftig & min förebild på många sätt.

  Kram

 • Elina
  21 augusti, 2013 at 17:53

  Kan inte du göra en lchf bok för vegetarianer? Skulle vara hur Nice som helst!

 • MoWi
  21 augusti, 2013 at 18:09

  Du får ett stort fång med ”credd” från mig. Förstår inte hur du orkar med allt du åtar dig, samnt en del idiotiska kommentarer här. Bor förövrigt på öfvre, och sett dig ngr ggr. Du är hur söt som helst, och helt perfekt i vikt!!! Ha det så gott nu:-)

 • Nina
  21 augusti, 2013 at 18:47

  Du ser ju helt ok ut utan smink, men alla ser ju oftast lite piggare ut med lite make up. Det räcker med lite rouge och maskara och något på läpparna så är saken biff : )
  Får Nova sminka sig?
  Känns som många småkids gör det i dag.

 • Carrie
  21 augusti, 2013 at 23:19

  Superfin är du! Väldans fresha naglar också. Snyggaste jag sett på länge.

 • Camilla
  22 augusti, 2013 at 13:18

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Theresia
  23 augusti, 2013 at 15:46

  Hahaha hehehe hihihihiiii
  Du är så ROLIG Katrin!!!!!!!:::-*))))))
  TACK för din UNDERBARA HUMOR och HÄRLIGA självironi!!!
  Varenda dag, varje gång….ja faktiskt varenda dag, när man är inne på din blogg så får man sig några goda glada SKRATT eller LEENDEN::-*))
  YOU GO GIRL******
  Härlig kämpar-anda!!!
  Tuff Vacker Rolig Smart Underhållande och
  KUL
  å ALLT DETTA…
  MED eller UTAN Smink….
  Does’nt matter at all…..!!
  10-åringar är sig lika OCH tar eftr sina mammor OCH
  SÄGER likadant också….::-*))
  Såååå BRA då att ha TVÅ mammies att ta eftr!!! Bra Balans och olika synvinklar på allt!
  Det är NYTTIGT!!!!
  Önskar att ALLA Kids fick ha en Katrin som
  ”HOT MAMA”
  …för det är du!
  Hurraaaaaaa för dig…
  Och MILJ TACK
  för glädjen å energin fr Dig här
  Varenda Dag:-*)
  Kram i massor
  fr Theresia