Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så där ja dag tre och mina barn har tröttnat på miniklubben och vill bara hänga i poolen. Perfekt för min framtid. Det är väldigt roligt med barn jag och mamma skrattar mest hela tiden faktiskt. De kastar sig på scen, hoppar upp på hästar, trummar när det är capueira på gatan de är sjukt roliga och helt oblyga. Jag var inte alls så där som barn. Igår trodde jag och mamma att vi skulle få missa kvälls-showen men icke. Vi kom dit några minuter innan den skulle börja. "Mamma den är slut", sa Ringo besviket. "A va tråkigt då går vi till rummet och kollar film och sover istället", svarade jag. Men icke. Den lilla travade fram till en i personalen och undrade "Är showen slut?" "Nej nej den börjar om fem minuter!", sa den gulliga. Så då bänkade sig killarna längst fram vid scenen och satt som ljus i 45 minuter. Jag skrev mitt mobilnummer över ena Ringos arm och vårt rumsnummer på den andra. Sen satt jag och mamma på balkongen och drack gott rödvin. Man får inte vara du heller. Och mina killar är väldigt självständig så oroar mig gör jag inte.

You Might Also Like

 • amandas
  28 juni, 2017 at 06:47

  Sedan behövs det bara att någon snäll farbror lockar barnen med gulliga hundvalpar eller senaste iPhone,du är så jävla korkad och egotrippad. I vimlet försvinner dom våldtas och i värsta fall mördas.

 • Linda
  28 juni, 2017 at 11:03

  Hörrudu amandas som kommenterat. Avundsjukan lyser igenom. Tyvärr kommer du aldirig få uppleva en sån härlig semester som Katrin, då du antagligen är singel, barnlös och arbetslös. Men fortsätt skriv såna bittra kommentarer, det är faktiskt lite humor på nåt sätt!

 • Anki
  29 juni, 2017 at 15:44

  Tycker också att amandas uttrycker sig lite väl drastiskt men jag skulle faktiskt inte heller ha vågat lämna mina barn så för det fanns väl ingen specifik barnvakt avsatt för just dem och/eller andra barn, eller också så missförstod jag? Tyvärr har man ju ingen aning om vilka pervon som rör sig ute i samhället och de kan förstås finnas överallt i alla länder!