Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag inser att det inte är mode att vara smal överallt. Det är nog bara i vissa städer som det är mode. Här är det inte mode. Hade jag bott i en förort eller vilken stad som helst i Sverige förutom Stockholm så hade jag nog verkligen inte bantat mer utan känt mig väldigt nöjd just nu. Tur att jag bor på Östermalm där tjejerna är väldigt smala för jag känner mig inte alls nöjd så här. Jag skäms inte och skyler mig inte under en sarong eller så jag tänker inte alls på att jag inte skulle se bra ut i min kropp. Men jag njuter mycket av att träna och äta bra. Mycket.

You Might Also Like

 • Åsa
  27 juni, 2017 at 09:56

  Träna och äta gott för att hitta balansen. Jätte bra!
  Men tur att jag bor på Östermalm.
  Bara jätte märkligt!

 • G
  27 juni, 2017 at 11:08

  Du är så otroligt kroppsfixerad…

 • Nina
  27 juni, 2017 at 11:30

  Ha…jo, du är alldeles för fet, hade jag sagt om jag bott på Östermalm i Stååkhååålm men eftersom jag är en lantis så tycker jag att du är lagom tjock/smal nu.

 • Karin
  27 juni, 2017 at 20:42

  Du är slapp i hullet och småfett oavsett var du bor.

 • Ewa
  28 juni, 2017 at 12:16

  Det är bara för att du äter så mycket bröd.

 • M
  1 juli, 2017 at 15:07

  Vadå skäms? skärpt dig nu du gör inget annat än fokuserar dig på ditt mat intag å vikt..lev för fan å ät

 • E
  13 juli, 2017 at 12:00

  Det är bra att det finns kvinnor som bryr sig om hur de ser ut och som ser efter sin hälsa, härligt att läsa. Bry dig inte om alla troll och ”hat” komentarer, de kommer som alltid från feta ohälsosamma personer som inget annat vill än att alla andra blir som dom. Du vet: misery loves company. Stå på dig.