Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ok jag ska berätta. Eftersom barnmorskan sagt att jag inte ska springa helt på ett tag så går jag 4 minuter på 7,5 och sen joggar jag 4 minuter på 9,5. Det gör jag i en timme. Jag är väldigt slut efter så det känns lagom. Funderar på det här med mat och hur viktigt det egentligen är att hålla på och äta hela tiden. Körde gympa med killarna och sen mitt träningspass innan jag bröt fastan. Då hann klockan bli 15 och jag mådde väldigt bra. Nu åt jag en härlig grekisk sallad och en hel avokado. Middag kör jag fisk och grönsaker. Och minst ett glas vitt på det. Jag skippar aldrig vin hur hårt jag än kör. Nån måtta får det faktiskt vara. Jag börjar komma in i det här LolloBernie-livet hör knappt ljudet av barn längre. En sak undrar jag dock. Finns det någon som är här som är utbildad PT och som kan tänka sig att köra ett pass med mig på gymet? Jag har försökt att muta personalen men de har ingen utbildning säger de. Hojta om du finns här! Tack.

You Might Also Like

 • Alexandra
  26 juni, 2017 at 23:00

  Någon som vet om Katrin fortfarande ammar? Vet att hon själv inte brukar svara så flitigt i kommentarerna 😉

 • Asterixia.se
  27 juni, 2017 at 01:23

  Det finns en 50 % chans att hon gör det. Alltså ammar. 1 % risk för att hon svarar. 🙂

 • Sats
  27 juni, 2017 at 07:12

  Vad är det för fel??Det är väl bara att träna själv,är du helt osjälvständig.Stackars människa