Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ok vi har avverkat vår första dag på smajlis och den har varit… alltså jag kör mantra "jag gör allt för mina barn" om och om igen. Men jag fick träna, mamma och jag fick dricka gott vin till fantastisk torsk, barnen är överlyckliga minst sagt så va fan. Att flytta in en vecka på Sydpoolen i Södertälje kan man väl fan ställa upp på för sina barn. Jag har rekat noga idag så imorgon blir det familjegymnastik på förmiddagen, Lollos birthdayparty direkt efter så då kan jag hänga kvar på gymet. Så då hade vi en bra förmiddag! Sen blir det nog Sydpoolen resten av dagen för det är ju trots allt där killarna trivs bäst. Alltså vattendiscot idag, då kunde jag och mamma inte hålla tillbaka tårarna av skratt. Det är ganska absurt detta ställe. Minst sagt. Men vi tar det för vad det är. Och Falke stormtrivs också. Alla glada och nöjda. Kom igen sex dagar till! #kämpakatrin

You Might Also Like

  • Oddan
    26 juni, 2017 at 11:04

    Vad är smajlis? Någon som vet?