Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Stämningen i taxin är på topp och jag tror tamejfan att jag lyckats få med mig allt. Lysande spinners, brillor, ersättning, nappar, passen, paddan till och med den jävla hajfenan ligger i resväskan. Om vi bara passerar passkontrollen så kommer jag att andas ut. Ta tre järn och känna semestermode. Ska bara spänna på mig selen på magen, hänga vagnen på ena axeln och den svintunga väskan på andra. Okej när vi anländer till hotellet då kanske jag chillar lite. Eller är det då jag kastar mig på löpbandet? Hoppas att jag kan boka PT på gymet. Det vore grymt. Ok jag kanske vilar om en vecka när vi är tillbaka på landet det är lika bra. Nä nu får vi ta och öva på Lollo&Bernielåten. Lollo och Bernie är ni redo här kommer viiiiiiii!

You Might Also Like

 • Jojo
  24 juni, 2017 at 17:40

  Tänderna?!

 • kristina
  25 juni, 2017 at 16:41

  Sådär ska man se ut när man är en stilig kille som
  Ringo o i hans ålder. Snygg kille! Ha det! De andra killarna också R och F).