Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shit vilken helt sinnesjukt dag jag haft idag orkar inte ens gå in på vad jag gjort men jag har jobbat med andan i halsen som en liten gnu. Jo men för att jag ville åka från stan till ön med tre barn och sen direkt från landet till Arlanda på lördag. Därför. Jag tror jag lyckades helt ok. Glömde Falkes ersättning men det fanns lite ihoptorkat pulver på ön och sen kom Bingo med nytt så det löste sig. Allt löser sig men shit jag är slut nu. Så just när jag ska lägga mig får jag sms från @philiplailani som lagt ut nya bilder från gymet och det ser ju bättre ut det gör det! Jag är snart tillbaka på min normala vikt som är 56 kilo, 7,8 kilo kvar. Sen börjar det hårda arbetet. Att få mig hård igen. Men jag ser ljuset nu och det är bara att kämpa på. För kämpar det gör jag. Godnatt vänner nu sover vi.

You Might Also Like

 • Reductil4you
  23 juni, 2017 at 06:33

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • P
  23 juni, 2017 at 17:15

  Bra jobbat!

 • Åse
  29 juni, 2017 at 19:14

  Tack för att du motiverar. Jag har så lätt att känna mig okej med plufsmage och extrakilon (och det är det) Men innerst inne VET jag hur mycket bättre än okej jag kan känna mig. Ska minsann igång med träningen igen nu!