Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Igår fick jag hänga med tre av mina favoriter på ett urmysigt event som @luxeevent anordnade. Vi fick lära oss allt om skönhetsbehandlingar, frysa fett och vitamininjektionen låter ju väldigt spännande! Har ni hört om den behandlingen? Ska jag göra den? #newclinic

You Might Also Like

 • nn
  20 juni, 2017 at 10:53

  Arma ytliga människor! ”Frysa fett, injektioner m.m”. Fy faen vilket jobbigt liv att ständigt försöka jaga en ungdom som inte längre finns. Ni är verkligen dåliga föredömen för unga tjejer, lär er att duga som man är istället. Stackars människor som har hela fejan fylld av fejk. Idag har varenda kändis, löshår, lösnaglar, lösögonfransar, fillers, botox i truten, tatuerade ögonbryn, m.m m.m, man fyller ut kinderna med en massa skit så man tänjer ut huden och inte förstår att man istället får ännu mera rynkor när fillersen måste fyllas på igen i dessa kaninkinder som många kändisar har nu för tiden och som ser groteska ut. Unga tjejer idag bör istället sätta sig på skolbänken, plugga upp sina betyg till universitetsnivå, läsa till en utbildning vilken bör dra in framtida inkomster och ge trygghet och något att vara stolt över, än att hålla på med ett ytligt utseende som förfaller varje år, dessutom kommer det ständigt nya unga bloggare och tjejer som vill göra en karriär på sitt utseende, o då är det väl inte så kul att sitta där med rynkiga tunna kinder som varit utfyllda med botox, fillers eller vad det nu är, och inse att man borde satsat på en utbildning istället som man kan vara stolt över.

 • Nothing but the truth
  20 juni, 2017 at 16:31

  nn, kan bara hålla med dig… Skulle inte vilja vara en del av den ytliga kändisvärlden för allt smör i Småland

 • Msrie
  20 juni, 2017 at 17:28

  nn och Nothing but the truth, jag köper era åsikter men undrar på riktigt (dvs jag är inte ironisk) varför ni följer denna blogg där det förekommer en hel del yta?

 • G-T
  20 juni, 2017 at 17:33

  Amen nn – håller med – men har man ett varumärke som Katrins så kanske det inte skadar att hålla efter kroppen lite. Med sund motion och rörelser tänker jag mer då. Det andra vete sjutton Katrin, jag menar, frysa fett?
  Vad GÖR MAN med kroppen då? Kan du kanske utveckla vad du lärde dig på kursen?

  Det måste vara en vettig nivå på saker och ting, behöver man verkligen allt det där? Och vilken tid det skulle ta att mejka sig varje morgon?
  Men i kretsen kring Stureplan så….. annars tycker jag faktiskt att Stockholm är nice på så sätt att här får man kunna saker – man kan ta för sig – inte som jantelag om ni förstår vad jag menar…. synd om det bara ska sitta i utseendet bara. Men jag tror inte det är representativt för övriga staden….

 • Tilde
  20 juni, 2017 at 17:38

  Sinnessjukt. Man ser ju så bra vilka som gjort sådana här påhitt. Värst tycker jag nog de tatuerade ögonbrynen är, ser fan inte klokt ut. Förutom alla äldre som fyllt ut sina rynkor ha ha. Ni fattar inte hur folk garvar bakom ryggen på er.
  Fråga er hur dessa konstgjorda människor ser ut när de börjar bli lite dementa och inte längre kan uppdatera sitt konstgjorda utseende. Jag vet för det finns en sådan kvinna på ett boende jag besöker ibland, jösses så hon ser ut nu, stackarn.

 • Nothing but the truth
  20 juni, 2017 at 20:45

  Msrie; Jag tittar in nån gång ibland, som många andra.Är inte någon trogen ”följare” av Katrin. Är väl inget fel i att ha en åsikt, det ÄR för mycket yta även om Katrin antagligen inte hör till de mer extrema i den vägen.Hon ser ju naturlig ut fortfarande;)

 • Nothing but the truth
  20 juni, 2017 at 20:55

  Och ja, det ser inte klokt ut oftast. Det syns DIREKT när man har gjort något i ansiktet, tycker man det är snyggt …så vet inte jag.

 • Men
  20 juni, 2017 at 23:07

  Nä, håller med om botox osv fast Tilde om du går och garvar och myser över att någon som är äldre än du inte ser lika ung ut som du få tycker jag riktigt genuint synd om dig. En självsäker människa som har mycket att komma med på flera områden (och inte bara ett) är inte skadeglad åt någon som är i en ”sämre position” inom ett område. Tex som om du studerar och sen går och hånflinar åt de som inte klarar tentorna. Finns exempel på alla områden. Du känns lite ångestfylld. 🙁

 • Men
  20 juni, 2017 at 23:11

  Tilde ställ dig själv följande frågor: varför mår jag bättre av att göra andra ledsna och känna sig svaga? Varför klarar jag inte istället av att göra mig själv glad och stark? Det är mycket bättre att jobba på att höja sin egen självkänsla än att försöka dra ner andra på din egen låga nivå. Sänder du ut positiv energi istället för negativ då mår du automatiskt bättre själv på samma gång 🙂

 • Reductil4you
  21 juni, 2017 at 18:42

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning.
  [email protected]