Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ringo kan faktiskt hjälpa mig mer än vad man kan tro. Dessutom är han en sån gentleman. En av de riktigt bra sakerna som @bingorimer har lärt honom. Eller han tar efter helt enkelt. Ni vet barn gör inte som vuxna säger utan… Ringo lyfter vagnen, hjälper mig in i hissar, försöker få Falke glad när han gnäller, håller flaskan så jag kan städa och laga mat typ… Rambo försöker också men han har inte utvecklat känslan än han kan vara lite hård och vill gärna tro att han kan fast lillen kan vara i fara. Men han får ju så ofantligt mycket kärlek den här lilla buddha. Det måste ju vara fördelen med att ha fler äldre syskon. Det är alltid någon som vill gosa med honom. Han är så sjukt mysig. Fast det är de två äldre också. Jag ska göra så att de aldrig slutar gosa med mig. Muta dem. Med vad de vill. Mina pojkar. Vilken tur jag haft. Med dem orden släcker jag lampan. Vill passa på att önska @bingorimer lycka till inför imorgon. Lycka till!

You Might Also Like

 • j
  17 juni, 2017 at 09:15

  Oj så söta!
  Att gosa och pussa på de små är nog bland det bästa som finns! men vänta du när dom närmar sig 15-16 årsåldern, hahaha! Då är det nog tyvärr slut på gosandet, för deras del alltså.. så det gäller att passa på när man f.f har chansen.
  Ha en bra dag Katrin, du och familjen.

 • Reductil4you
  17 juni, 2017 at 16:22

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. [email protected]

 • G-T
  17 juni, 2017 at 20:13

  Ja lycka till Bingo om du har alla tre samtidigt eller?