Okategoriserade

Hårmask!

Samarbete/ Jag håller mitt hår fint med regelbunden hårinpackning från MayBeauty. Moroccan Miracle hårinpackningen är en professionell hårmask som man kan använda hemma. Det är en hårinpackning som penetrerar på djupet och gör håret mjukt, silkeslent och lätthanterligt.

Hårmasken är bra för att vårda håret som har en tendens att torkas ut extra mycket av sol och bad, under sommaren. Masken är lätt att använda. Man sätter på hättan efter att man tvättat håret, masserar med fingertopparna och fäster sedan hättan.

Under tiden kan man göra annat, efter 30 minuter har masken gjort sitt jobb och då ska håret sköljas av och sedan stylas. Resultatet syns direkt!Masken ger lättkammat och mjukare hår på bara sju dagar!Det är en djup hårinpackningar som ger näring och stärker håret på djupet.Skonsam och säker produkt!Håll håret glansigt och lätt att hantera genom att använda masken regelbundet!

Alla produkter från MayBeauty innehåller endast naturliga ingredienser och är ej testade på djur.Resultat efter första användningen och håret håller formen vid regelbunden användning.

Hårmasken vårdar håret under sommaren när sol, bad och värme har en tendens av att torka ut det. Nu får ni 30% rabatt om ni anger koden: sommarkatrin

Köp masken här! 

You Might Also Like

 • Putt
  13 juni, 2017 at 21:13

  Har herr J-B koll på vart hans produkter kommer ifrån el är det billig kinesisk skit, MayBeauty?

 • madeleine.blogfree
  25 juni, 2017 at 23:10

  AndraNewk Danmark CarsonOgl
  LoriLundi Sverige RosalineB
  AsaMcKibb Los Angeles Galaxy GradyHarg
  YDOJamel Slovakien WinfredKr
  DaisyStap Wales Shadklsct
  EnriqueFu Olympique Lyonnais ValorieBo
  JolieRoya Danmark ElissaQql
  BebeDaws Olympique De Marseille JavierHar
  JuanaMore Barcelona DanelleEu
  CurtMulle Juventus PedroMoul
  RosarioSn Dortmund CareyEspi
  MelanieBe Los Angeles Galaxy CaraChukp
  BrendanBi Colombia JessHitch
  LatanyaDa Nederlanderna Elizabeth
  KeiraHart Chile SherlynTi