Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lite sent kanske och jag inser att det blir svårt att få igenom ändringar och klipp när den redan ligger live men jag går runt Djurgårn, jag lyssnar och det är grymt!! Ljudet är perfekt, vi grinar åt en krossad Rolex jag skrattar ihjäl mig! Lyssna ni också @malingramer #mittilivet

You Might Also Like

 • ea
  9 juni, 2017 at 14:03

  Tagga ner Malin Gramer!

  Försökt lyssna på er podd nu ett antal gånger, men det är fullständigt onödigt att ödsla sin tid på detta tjatter er emellan. Katrin pratar bra i radio och är mera van, pratar dessutom lugnt och i lagom takt, men snälla Malin??? Varför måste du prata så enormt korkat fort? Avbryter hela tiden när Katrin ska prata. Det gör det outhärdligt att lyssna på er. Ni sitter dessutom och pratar som om det var bara ni två och skrattar högt och hysteriskt i munnen på varandra, alltså har ni glömt? att ni pratar i en pod, detsamma som i ett radioprogram! Tagga ner Malin och prata inte och flabba i munnen på folk, låt Katrin tala till punkt, ta några djupa andetag när hon pratar så att du. Outhärdligt att orka lyssna på.

  Dessutom undrar man, i tv-programmet ”fråga Olle” där du Malin var med, så framställdes du som oerhört blyg o generad, men i podden visar det sig ju precis tvärtom, att du verkar absolut inte blyg o tillbakadragen utan tvärtom, väldigt framåt, hörs mest och pratar högst, ja det var en synnerligen förvånansvärt skillnad.

 • Hanna
  9 juni, 2017 at 14:21

  Wow du ser så fräsch ut! Imponerad av din karaktär Och målinriktning! Skulle vara så kul att bara få en liten hum om vad du äter på en dag? Typ till frukost och så.. blir så frestad till att gå ner i vikt och börja träna när man ser dig?

 • Anna
  9 juni, 2017 at 20:54

  Så klart jag lyssnar på podden!! Har kommit till det stadiet att jag längtar ihjäääl mig efter nästa avsnitt och då ska ni veta att jag är trebarnsmamma, mormor och farmor ☺️ alltså kanske i äldsta laget för er podd men jag ÄLSKAR den och gillar ert raka ärliga sätt att prata!! Ni ROAR mig ? ??

 • tingeling
  11 juni, 2017 at 00:09

  Garvar åt er reklam för läkarappen.
  1. Vad har ni för dåliga vårdcentraler på Ö-malm eftersom ni går sitta och vänta så länge?
  – Där jag bor i Stor-Sthlm har man egen husläkare på Vårdcentralen och jag har nog aldrig behövt vänta mer än 15 min för att komma in.
  2. Barn gratis är samma i hela landstinget, men ni påstår att pensionärer också går gratis? Vad kul! För i övriga landstinget är det folk över 85 som får gratis.
  3. Er läkarapp tar betalt om man bara vill förnya ett recept. När jag vill förnya ringer jag receptionen på min VC och de meddelar läkaren som förnyar mitt recept. Det går fort och kostar mig ingenting.