Okategoriserade

Elly Pistols

Katrins Snapshots

Hittat drömjackan att ha under sommarkvällar! Helt seriöst, kolla in Elly Pistols bomberjackor via länk i min profil. Riktigt snygg kollektion! Använd koden KATRIN för 10% rabatt.

Köp här!

@ellypistol #ellypistol #samarbete

You Might Also Like

 • Millan
  6 juni, 2017 at 21:52

  Försökte beställa en jacka, men din kod fungerade inte, synd! Det är så grymt snygga jackor ??????

 • Hanna
  6 juni, 2017 at 23:23

  Hej Katrin! Har inte riktigt haft någon koll på dig tills för några dagar sedan då jag började lyssna på relationspodden 2.0. Har lyssnat på säkert 20 avsnitt på några dagar och garvar ihjäl mig varje gång. Jag vill bara säga att hjälp vad skönt det har varit för mig att höra en person som uppriktigt går emot hela trenden med glorifierandet av fetma. Har under det senaste året gått upp mycket i vikt och tappat muskler (från smal till smalfet) och har haft svårt att förhålla mig till det. Mycket i samhället uppmuntrar ju alla kroppsformer vilket har gjort att jag velat trotsa normen om att vara smal, samtidigt som jag inte alls har kännt mig bekväm eller mått bra över hur jag faktiskt ser ut. Nu efter en veckas Katrin-detox med relationspodden 2.0, intevjuver och stalkande på din instagram känner jag helt ärligt att jag har en sundare syn på kost än någonsin. Mår illa när tänker på hur jag har ätit och latat mig det senaste året. Och dessa kroppsformer hyllas? Nej fy. Iallafall tack för att du står på dig och sprider lite klarhet i samhället! Känner mig så ärligt motiverad! Lycka till med allt och grattis till den tredje! Kramar en ny läsare!

 • Cecilia
  7 juni, 2017 at 06:59

  Koden funkar nu, testade precis:) grymt snygg bild btw!

 • Anna
  7 juni, 2017 at 13:03

  På campadre.se för 699:- just nu….?