Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken underbar dag vi haft idag @gronalund. Den absoluta höjdpunkten förutom pannkaks och lasagnebuffen på Classic café bakom lilla scenen var när jag spöade @luddeheizinger och Alex i dart. Den andra höjdpunkten var när jag spöade samma killar i luftgevär. @erikaheizinger konstaterade att det är just anledningen till att killar inte vill ha med tjejer på killgrejer. Jag är benägen att hålla med och säger bara: tejer rockar fett. Moa ha ha. Moa ha ha haaaaa. Funderar nu på att köpa ett par knickers och haka på Ludde på jakt nån gång. Tanzania kanske skulle passa min nivå vad vet jag? Lerduvor i Skåne känns lite simpelt. Ha ha ha, a men ni hajar. Det här kan man leva länge på. Väääääldigt länge. #grönan #grönalund

You Might Also Like

 • U
  6 juni, 2017 at 00:14

  Nova?

 • gina
  6 juni, 2017 at 13:32

  STELT!

 • emi
  6 juni, 2017 at 15:22

  monikas man???