Okategoriserade

Multilotto


Katrins Snapshots

Kul att vår sammankomst i Palma med mina närmaste vänner på Bellans 40-årsdag sammanfaller med ett så passande samarbete med Multilotto! Den här gången är det Bellan som bjuder och skulle jag vinna 10 miljoner skulle jag bjuda de här tjejerna på en lång lyxig semester.Samarbete/ Om jag vann 10 miljoner så skulle jag bjuda mina närmsta vänner och familjen på en lång lyxresa till värmen. Jag skulle inte spara på något och koppla bort helt. Och när får man ha alla som betyder något på samma plats? Är det något man vill bränna sina pengar på så är det dom nära. Sippa drinkar och inte tänka alls på morgondagen. Vad skulle du göra om du vann så mycket pengar? Samarbete med #multilotto

Läs mer om multilotto här!

*För att spela måste du vara 18 år gammal

#Powerball

You Might Also Like

 • Reductil
  1 juni, 2017 at 20:44

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. Vid seriöst intresse, skicka iväg ett mejl

  [email protected]

 • M
  1 juni, 2017 at 23:31

  Måste tipsa om Norwegians kreditkort som ger cashpoints på allt man handlar, kan sen användas till gratis flygresor!

  https://www.banknorwegian.se/Varva/2GOQU3BM