Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Blev klar trettio minuter tidigare med händer och fötter vilket känns helt sjukt. Alltså att jag plötsligt får trettio minuter, vad ska jag göra med dem?! Svara på mejl såklart. Lyssnade just på mitt och @malingramer avsnitt som kommer på fredag och det var fantastiskt. Kul, intressant, provocerande, ärligt och fint. Alla egenskaper som ett bra poddavsnitt ska innefatta. Jag berättar om min första dejt med Alex och blir så väldigt nostalgisk när jag tänker på det. Malin berättar att hon fått den bästa present en tjej kan få och mycket mer. Ett underbart avsnitt helt enkelt. Jag påminner er om det på fredag. Först kommer ju relationspodden ut imorgon och det är ju skitkul som varje vecka. Hur kan vi leverera vecka efter vecka? Jag funderar på att prova att stoppa i mig hormoner för att tygla mitt humör men oroar mig över att jag då inte alls kommer att leverera kreativitet som jag kan göra nu. Svårt beslut, jag mår inte bra över mitt skiftande humör men psykologen säger att jag inte alls är ett fall för undersökning för diagnos eller att jag kan vara bipolär jag vet inte…

You Might Also Like

 • Ic
  31 maj, 2017 at 15:57

  Fixa Levaxin i rätt dos

 • G-T
  31 maj, 2017 at 16:42

  Bipolär eller inte – kan inte en psykolog avgöra – det är en läkaruppgift att avgöra om du är bipolär eller inte.Som du säger så är ”det” en del av dig (oavsett diagnos)och det gör oxå att du känner som du gör i de dåliga avseendena och att du presterar i toppfart när det är så.Så till den grad att en del här tror att du fejkar, jag tänkte på det en dag du skrev toppen ena dagen å total botten andra dagen. Du fick osedvanligt mycket skit för det, folk insinuerade att du hittade på,för attt få följare.Vilket ju inte var fallet – du skrev bara som det var. Uppåtdagarna kan hända att du blåser ut dig – tänk på att det måste finnas tid för återhämtning , det gör det hos alla – även hos dig!Att lära känna sig själv är aldrig fel men det tror jag att du egentligen gör, du är medveten, det är bara det att du vill får bort en del negativa bitar och som sagt då kan säkert det positiva följa med, till viss del ,om man medicinerar.Men va hormoner kommer in i bilden fattar jag inte riktigt?Menar du Levaxin så kolla sköldkörteln innan du stoppar i dig…Men har det nåt med polariteten att göra?
  Fråga en läkare du har förtroende för,annars får du nog ta det onda med det goda.Prova medicin kan man ju oxå göra och se hur det känns.Det kommer bättre å bättre mediciner oxå – men alla har ju såklart biverkningar.
  Inte lätt att veta hur man ska göra men testa och se då, ett tag. Om den nya Katrin känns bättre å hantera för dig.Jag fattar inte riktigt om jag ska vara ärligt hur fasiken du hinner med allt…..att va så fokuserad….

 • Mia
  31 maj, 2017 at 17:26

  ….och hur fasen orkar dina närmaste med dig? Gör något innan det är försent!

 • Nina
  31 maj, 2017 at 17:31

  Om detr pms så är det rimligt att få med två veckors mellanrum (ägglossning och mens) – det lider jag av.

 • Anna Larsson
  31 maj, 2017 at 22:54

  Kan tipsa att gå och kolla dina mineraler på cellnivå (Optimal Fysik) eller fråga din tränare han borde känna till Optimal Fysik. Förmodligen har du ngn obalans i kroppen. Skulle inte förvåna om du ligger lågt i mangan. Låga manganvärden ser man ofta hos personer med nedsatt sköldkörtelfunktion, binjureinssuficiens eller/och besvär med låg blodsocker. Mangan är också nödvändigt för produktion av mjölk, urin och könshormoner. Har själv varit där nyligen och tagit prover och trött på att inte få hjälp av vården. Prover på cellnivå tar dom på KS men enbart i forskningsyfte. Lycka till!

 • Svenvart
  1 juni, 2017 at 03:12

  Om du tar och visar hönan ur olika vinklar varje gång du gör ett av dina oändliga reklam-inlägg så kanske du kan knapra in lite stålar. Borde ju inte vara ett problem för dig, du är ju så kåt på pengar så du nästan kreverar. Det måste ju finnas NÅGON därute som köper dina gamla trötta varor och som går igång på en gammal utsliten fitta som din. Bara ett tips!

 • Cia
  1 juni, 2017 at 11:07

  Småbarnsmorsa med temperament= skiftande humör ; )
  Brist på sömn kan göra en smågalen.

 • Reductil
  1 juni, 2017 at 20:46

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. Vid seriöst intresse, skicka iväg ett mejl

  [email protected]

 • cecade
  26 juni, 2017 at 04:19

  LouiseHal Rumanien MittieMcc
  DamionHor BVB Borussia Dortmund JeroldVan
  TiffinyDu Colombia AubreyChr
  XiomaraWa Dortmund AdelaCamf
  MirtaNick Polen CarloStaw
  AleciaLea England JennaKyng
  ChanteDru Nederlanderna KentDion
  JaniePerk Sverige MattXjph
  ChasValad Tyskland DuaneCoom
  CarriHotc Schweiz JavierGor
  ChaunceyB Danmark LuigiBowm
  JaniePerk Sverige MattXjph
  EmileDubo England MaritaKem
  MeganChri Atletico Madrid KalaGrizz
  Kristofer USA LynneYedq