Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Avslutade just min mil runt djurgårn. Lyssnade på torsdagens avsnitt av @relationspodden som heter Jonglera. Det var kul. Vi är roliga och passar bra på det sättet jag och @bingorimer. Vi har bra röster också. Nu ska jag plöja ansökningar. Jag har fått in över hundra ansökningar och det är skitjobbigt att läsa dem alla. En sak kan jag säga till er som söker jobb hos mig. Skickar man en ansökan utan bifogad bild så raderar jag mejlet utan att läsa det. Då vet ni.

You Might Also Like

 • Linnea
  30 maj, 2017 at 10:51

  Så utseendet har så stor betydelse att du inte ens kollar vad personen som söker har för meriter och personlighet?

 • Sandra
  30 maj, 2017 at 11:59

  Men jag förstår absolut vad Katrin menar, utseendet säger ganska mycket om hur en person är. Jag hade med sorterat bort alla utan bild. Det vill ju vilken arbetsgivare som helst ha, personligt brev, cv och en bild.

 • G-T
  30 maj, 2017 at 13:09

  Ska stämma med varumärket – ser inget konstigt i det.(Buhuhu att du dissar mig Katrin Blink blink.)Stackars mig för att jag inte passar in men som tur är så är jag bra på så mycket annat. Lycka till med ansökningarna, hoppas du hittar nån du connectar med!

 • Soff
  31 maj, 2017 at 17:30

  Haha, Sandra.. Nej det vill inte alla arbetsgivare ha. Har svårt att se att tex en chef som söker en sjuksköterska bryr sig om hur hon/han ser ut. Hahah