Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi söker någon som vill komma och jobba med oss. En tjej (ålder 18-25) med körkort som är väldigt positiv, pratglad och ordningsam. Som lever hälsosamt och värderar ett aktivt liv! Arbetsuppgiften är att besöka våra återförsäljare i Stockholm. Fråga om de är nöjda, se hur våra produkter är placerade, prissatta och exponerade. Mejla mig! [email protected] @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Malin
  29 maj, 2017 at 16:53

  Tjej?

 • minna
  29 maj, 2017 at 18:46

  18-25 år? Då blir troligen lönen låg!
  Åldersdiskriminering! Tror nog en 30+ anställd klarar jobbet minst lika bra.

 • Therese
  29 maj, 2017 at 20:20

  Kom ihåg att ni inte får vara tjocka

 • ...
  29 maj, 2017 at 20:22

  Om en 18-årig KAM kom till min butik skulle jag tyvärr inte ta denne seriöst. Man behöver några fler år på nacken

 • Mati
  30 maj, 2017 at 07:35

  Hej Katrin! Kan inte du skriva lite om träning när man är gravid? Jag älskar att träna och är rädd att jag inte kan fortsätta när jag är gravid. Vad ska man tänka på? Vissa saker man inte får göra? Får man fortsätta att träna hårt? Tack för svar älskar er podd!!!

 • Josefin
  30 maj, 2017 at 11:03

  Hej, hur gör du med matning till falke? Ger du bara ersättning och hur fungerar det?

  Jag har precis fått mitt första barn och ammar men känner mig låst och han verkar inte bli mätt då han ska ligga på tutten timmar i sträck. Så funderar på att börja med ersättning