Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har haft några riktiga skitdagar. Jag har varit arg och besviken. Utan orsak och det är det värsta. Hormonellt. Mensen. Jag tänkte att om det inte skulle gå över på flera dagar skulle jag överväga piller som man kan få vid mens men jag vet inte för nu vaknar jag och det är helt över… klarar jag av att må vidrigt fyra dagar i månaden? Jag ger det en chans till nästa mens. Fick sova i gästrummet inatt. Det är så sjukt när man får sova en hel natt utan att bli väckt. Det är en sån ljuvlig känsla att vakna utvilad. Och vet ni vad som toppar det? Att vakna utvilad med träningsvärk på rätt ställen. Alltså @philiplailani jag vet inte vad du gjorde med mig igår men det är knappast lätt styrketräning vi kör längre! Jag mår så bra idag. Det är så skönt. Utvilad med träningsvärk. Det är underbart. Ni borde prova? @deltagym #deltagym

You Might Also Like

 • Nina
  24 maj, 2017 at 18:58

  Prova att äta magnesium som kosttillskott! Har ätit nu i 3 mån o mycket mindre pms o nästan ingen sabla mensvärk.

 • Nina
  25 maj, 2017 at 12:36

  Fick Premalex utskrivet. Jag tar det när det verkligen behövs. Räcker att ta en dag om det är så. Och skönt att veta att det finns om det blir kaos, men ibland funkar det bra även utan och då är jag bara glad ?

 • Johan Persson
  26 maj, 2017 at 22:19

  Hej!

  Kul att träningen ger resultat och att du mår bättre av den.
  Du har ju redan gjort imponerande framsteg och kör med rejäla vikter på hantlarna.
  Du ser stark ut och jag undrar bara om du tror att du kan ta din Podd-polare Malin Gramer i armbrytning?

  Lycka till med träningen och hoppas att allt går bra framöver!!

  Med vänlig hälsning
  Johan Persson
  Lidköping