Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland när jag får panik över att jag gör så mycket saker och folk kallar mig för superwoman och så då brukar jag tänka på Anna. Anna är en riktig superwoman. Bland annat driver hon @bisbergsherrgard.Och nu har vi äntligen bokat en weekend på @bispergsherrgard. Vi har fått skräddarsy vårt egna upplägg. Barnen ska rida miniatyrhästar, pyssla med kaniner och dansa med maskoten. Vi vuxna ska äta fantastisk mat, yoga, träna, bada vedeldad bastu, få sköna behandlingar och dricka bubbel framför brasan. Det bästa då? Vi har hela Herrgården för oss själva! Tio bekväma sovrum, 10.000 kvm trädgård, egen kock, servitriser och barnvakter. Ser fram emot familjedrömmen! #Bispbergsherrgard#dalarnaInte ens dyrt, från 995 per rum. @innovationlady

You Might Also Like

 • Liv
  18 maj, 2017 at 14:24

  Kanske ni t o m får bo gratis som tack för all reklam?

 • j
  18 maj, 2017 at 15:56

  Ååh, det låter ljuvligt, helt i min smak också, hoppas ni får det superbra!

 • G-T
  18 maj, 2017 at 18:29

  Varför alla dessa elaka kommentarer? Seriöst så tror jag du måste göra något åt det på sikt, Katrin,för det blir inte roligt att läsa. Jag tror det är därför du tappar läsare.Jag förundras över hur de mår de här personerna som bara måste vräka ur sig något elakt eller dra förhastade slutsatser.Men de e överallt hos alla tjejbloggerskor. Och dessutom låtsas de ”att de är många” när det är ett fåtal som förstör.Kanske du ska övergå till att bara skriva på instagram Katrin. Håller ju de här personerna borta iallafall – för det är svårare att va anonym där som någon skrev.Jobbar man hårt så prioriterar man sin ledighet med dylika tripper och det är inget fel i det. Tvärtom.Jaha säger ni: det finns många som aldrig har råd hur de än sliter, och kanske är det så ,men många kan göra små förändringar till det bättre med små medel, men gnäller och sneglar på andra, hur andra gör. Surar. Istället för att skapa det liv man själv vill ha.Och nä jag är ingen höginkomsttagare, jag får jobba hårt för att unna mig saker jag vill ha – men ser inget fel i det.Det är då belöningen kommer – och med den – avundsjukan.Den sorgliga svenska avundsjukan.

 • H
  18 maj, 2017 at 18:46

  @G-T – du menar att avundsjuka inte finns i andra länder!? Haha

 • ofelia
  18 maj, 2017 at 19:09

  Varför både blogg och instagram, med samma inlägg. Det blir ju kaka på kaka!

 • Jojo
  18 maj, 2017 at 19:38

  Megalomani!

 • Liv
  18 maj, 2017 at 22:14

  G-T!
  Är det verkligen elakt och uttryck för avundsjuka om man undrar hur det kommer sig att denna herrgård får så mycket textutrymme och därmed reklam?
  Jag tror knappast KZ skriver så mycket om detta ställe utan att få något ut av det. Dessutom borde det kanske stå att det är ett samarbete med nämnda ställe OM det inte är så, att hon är hygglig mot en kompis som driver det.
  Det är aldrig fel att vara skeptisk! Du verkar svälja allt med hull och hår och sen dessutom tycka synd om stackars Katrin för mitt hemska påhopp.
  Och ja, jag har ett alldeles utmärkt liv och gott ekonomiskt ställt men det äcklar mig faktiskt med långa reklamtirader. KZ kommer att tappa allt fler läsare om hon fortsätter att vräka ur sig reklam om knäckebröd, fot- och ansiktsmasker och nu herrgårdsvistelser.
  Hoppas hon skriver som hon gjorde förr, humoristiskt men med ”bett” och inte detta trista gafflande om eländiga produkter.

 • lillajag
  19 maj, 2017 at 10:30

  G-T jag uppfattar det som om Liv vill hjälpa Katrin. Ibland kan saklig kritik komma från ett gott hjärta. Att bara hålla med en person visar inte på välvilja utan det visar bara på tillgjordhet och smicker.